Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Krifa

krifa screenshot
0
4.3/5
Rådgivningsniveau
4.5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Medlemsgoder
4.5/5
Pris
4.5/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

523 kr./md.

Fagforening

150 kr./md

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Krifa

Første kapitel i Krifas historie blev skrevet allerede tilbage i 1899, hvor fagbevægelsen blev stiftet. Årstallet på Krifas dåbsattest gør Krifa til en af de ældste a-kasser og fagforeninger i Danmark, og i løbet af de mere end 100 år, som Krifa har eksisteret, har fagbevægelsen ikke ligget på den lade side. 

Krifa har nemlig hyppigt involveret sig i opgør, hvor mindre klassekamp og en forbedret arbejdslyst og -glæde har været målene. 

I løbet af årenes løb har rigtig mange forhold ændret sig for Krifa. Noget, der dog ikke har ændret sig, er hovedformålene for fagbevægelsen. Også i dag er Krifas hovedformål nemlig at skabe god arbejdslyst for medlemmerne samt at påvirke danske arbejdspladser og samfundet på en måde, så arbejdslysten og -glæden øges.

Krifa er ikke blot en af Danmarks ældste fagbevægelser; det er også en af de største. I skrivende stund tæller fagbevægelsen mere end 190.000 medlemmer, og det er ikke utænkeligt, at medlemstallet forøges med en, når du har færdiglæst vores anmeldelse af Krifa. Det er nemlig ingen hemmelighed, at vi synes, at Krifa gør et rigtig godt stykke arbejde.

Mange kontorer spredt udover hele Danmark

Krifas hovedkontor er beliggende i Aarhus, men Aarhus er langt fra den eneste by, hvori du finder en bygning, hvor Krifas folk har til huse. I skrivende stund er Krifa nemlig repræsenteret i over 10 forskellige byer i Danmark. 

Uanset hvor du måtte have adresse, kan du derfor være temmelig sikker på, at du befinder dig i nærheden af mindst et af Krifas kontorer. 

Foruden Aarhus er en række af de byer, hvor Krifa har kontorer, Esbjerg, Aalborg, København, Odense, Rønne, Holbæk og Herning. 

Fordele

En af Danmarks største a-kasser

Høj grad af tilgængelighed

Godt ry blandt forbrugerne

Mere end 100 års erfaring

Mange medlemsfordele.

Ulemper

En af de dyrere a-kasser og fagforeninger

Ikke specialister i din branche.

Rådgivningsmulighederne og -niveauet er i top

Som medlem af Krifa får du adgang til en masse nyttig rådgivning, som vil kunne hjælpe dig med alt fra at lande drømmejobbet til at håndtere en penibel situation i dit nuværende job, eksempelvis en situation, hvor du føler dig dårligt behandlet af din arbejdsgiver eller kolleger. 

Hos Krifa er de faktisk så gavmilde, at du også som ikke-medlem vil kunne finde en masse rådgivning, som blandt andet vil kunne hjælpe dig med at lande et godt job, besvare de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med barsel, eller noget tredje. 

Krifas portal består nemlig blandt andet af en masse fine, informative artikler samt videoer, der ligger frit tilgængelige for alle og enhver, hvilket vil sige, at også ikke-medlemmer har adgang til disse. Artiklerne kredser om følgerne temaer:

Selvom Krifa byder på en masse fin rådgivning til også alle ikke-medlemmer, betyder det ikke, at du skal afholde dig fra at melde dig ind i Krifa. 

Husk eksempelvis på, at du SKAL være medlem af en a-kasse, hvis du skal have ret til dagpenge, sæt du skulle være så uheldig at blive ledig i en periode. 

Et andet tungtvejende argument for at tilmelde dig Krifa er, at du som medlem får adgang til endnu mere nyttig viden og rådgivning end ikke-medlemmerne. Viden og rådgivning, der vil kunne hjælpe dig med at lande drømmejobbet samt håndtere enhver besværlig arbejdsmæssig situation. 

Eksempelvis vil du som medlem kunne deltage i Krifas spændende webinarer og kurser, der kredser om alverdens spændende emner, såsom hvordan du kan blive stressfri, hvordan du skriver det gode CV samt den gode ansøgning og meget, meget mere.

Mange medlemsfordele

Vi har allerede nævnt en række af de fordele, der er forbundet med at tilmelde sig Krifas a-kasse og fagforening. Du har dog fået rigtig mange informationer på relativt kort tid, hvorfor det langt fra er sikkert, at samtlige informationer har lagret sig i din bevidsthed endnu. 

Derfor har vi herunder samlet de fedeste medlemsfordele i en overskuelig punktforum. Nogle af fordelene har vi allerede berørt, mens andre er nye:

  • Mulighed for at få en masse kompetent rådgivning
  • Adgang til kurser og webinarer
  • Attraktive rabatter på blandt andet hotelophold
  • Mulighed for at få juridisk assistance 
  • Adgang til socialrådgiver
  • Mulighed for lønsikring
  • Mulighed for at få gennemgået lønseddel og ansættelseskontrakt 
  • Økonomisk sikring i forbindelse med strejke, lockout og ledighed.

Mange roser fra forbrugerne

I skrivende stund har Krifa modtaget over 1.800 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,1, hvilket svarer til ‘god’.

Dermed er det vist ikke helt forkert at konkludere, at langt størstedelen af Krifas medlemmer er yderst tilfredse med Krifa.

Hele 68 % af de forbrugere, der har anmeldt Krifa på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens 16 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses Krifa for?

Af de positivt stemte anmeldere roses Krifa rigtig ofte for altid at være hjælpsomme og fagligt kompetente, uanset om hjælpen foregår via en jurist, socialrådgiver eller noget tredje. 

Derudover roser mange anmeldere Krifa for at være dygtige til at sætte sig i individets sted og forstå den specifikke situation, som det enkelte medlem måtte være havnet i.

Sidst, men ikke mindst roses Krifas medarbejdere for at være i øjenhøjde med medlemmerne. Når Krifas medarbejdere rådgiver og forklarer om diverse regler, så gør de det på en måde, så uindviede ikke taber tråden.

Hvad kritiseres Krifa for?

Alt er desværre ikke fryd og gammen på Krifas Trustpilot. Som bemærket er der også en stak negative anmeldelser her, og disse kredser for det meste om, at hjælpen fra Krifa har været mangelfuld eller i værste fald: Decideret fraværende. 

Derudover er der nogle enkelte, der brokker sig over, at der har været problemer i forbindelse med udbetaling af dagpenge. Ligeledes brokker nogle få, der efter sigende har tilmeldt sig Krifa ved en fejl, sig over, at Krifa forsøger at snige sig uden om de 14 dages fortrydelsesret.

Kort opsummering

Krifa er både en af Danmarks ældste og største fagbevægelser, og intet tyder på, at antallet af medlemmer kommer til at falde i fremtiden.

Der er nemlig rigtig mange gode grunde til at tilmelde sig Krifa samt forblive medlem. Først og fremmest giver et medlemskab adgang til en masse rådgivningsmuligheder, der vil kunne hjælpe dig med at håndtere enhver udfordring relateret til dit arbejde. 

Derudover byder et medlemskab på en masse andre medlemsfordele, såsom mulighed for lønsikring, en masse attraktive rabatter og økonomisk sikring i forbindelse med alt fra ledighed til strejke. 

Hvis du vælger at melde dig ind i Krifa, tvivler vi på, at du kommer til at melde dig ud igen. 

Kigger man på Trustpilot, tyder alt nemlig på, at Krifas medlemmer er yderst tilfredse med den service, som Krifa yder. I skrivende stund har over 1.800 personer anmeldt Krifa på Trustpilot, og den samlede score lyder på hele 4,1 ud af 5. 

Som du kan fornemme, mener vi ikke, at der er mange argumenter imod et medlemskab hos Krifa. Et af de bedste må dog være kontingentsatsen, der er en smule højere end mange af de andre fagbevægelsers.

Krifa 300x150 logo
4.1/5

4.3/5

Krifa 300x150 logo
4.3/5

4.3/5

Lige nu

GRATIS fagforening i 6 måneder

Tilmeld dig i dag og få fagforening til 0 kr. i et halvt år hos vores testvinder, Det Faglige Hus.

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.