Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Det Faglige Hus

Det Faglige Hus Screenshot
0
4.6/5
Rådgivningsniveau
4.5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsgoder
4.5/5
Pris
4.5/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

497 kr./md.

Fagforening

69 kr./md.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er en af Danmarks største a-kasser samt fagforeninger, hvilket understreges af, at virksomheden i 2024 rundede hele 215.000 medlemmer. Den store vækst, som Det Faglige Hus har oplevet de seneste år, skyldes flere forskellige forhold, blandt andet at Det Faglige Hus er en af de billigste løsninger på markedet. 

Derudover skyldes det, at Det Faglige Hus er en tværfaglig a-kasse samt fagforening, hvilket betyder, at alle – uanset køn, branche, religion og så videre – kan tilmelde sig.

Dækker hele landet

Det Faglige Hus har hovedkontor i Esbjerg, men hovedkontoret er dog langt fra det eneste sted, hvor du vil kunne finde medarbejdere fra Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus har nemlig også kontorer i Herning, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby. 

Uanset hvor du måtte bo i Danmark, vil du derfor altid være i nærheden af et af Det Faglig Hus’ kontorer, og denne høje grad af tilgængelighed har naturligvis også været afgørende for, at det Faglige Hus har opnået et så højt og imponerende medlemstal, som tilfældet er. 

Fordele

Fornuftige kontingentpriser

Høj grad af tilgængelighed

Godt ry blandt medlemmerne

Gratis fagforening i 6 mdr.

Mange medlemsfordele.

Ulemper

Ikke specialister i din branche.

Kompetent rådgivning – og endda på flere måder

Det Faglige Hus har forstået, at rigtig mange mennesker i dagens Danmark informationssøger online. Derfor har medarbejderne hos Det Faglige Hus kreeret en masse web-indhold, hvor alverdens spørgsmål relateret til dagpenge, ansættelsesforhold, lønsikring, ferie og deslige besvares. 

Dette arbejde fortjener virkelig ros, synes vi. Både fordi arbejdet må have været virkelig omfattende at udføre, og fordi resultatet af bestræbelserne virkelig kommer forbrugeren til gode. Det er nemlig et rigtig godt system, som Det Faglige hus har skabt.

Helt præcist foregår forløbet således, når du – via Det Faglige Hus’ hjemmeside – skal have svar på de spørgsmål, du måtte have: Du indtaster dit spørgsmål i en dertil lavet boks, hvorefter du klikker på en knap, hvorpå der står ‘søg’. Herefter præsenteres du for de(n) artikel/artikler, der bedst muligt besvarer det spørgsmål, du indtastede.

Det er naturligvis ikke alle, der foretrækker at informationssøge online, og dette er der også taget hensyn til hos Det Faglige Hus. Her har du nemlig også mulighed for at gribe knoglen og få faglige sparring mandag-fredag, hvis du er medlem.

Selvom Det Faglige Hus er en af landets billigste løsninger betyder det ikke, at rådgivningsmulighederne er dårlige. Tværtimod er rådgivningen både lettilgængelig og på et yderst højt niveau, og du vil som medlem af Det Faglige Hus kunne få rådgivning om alt fra ansættelsesforhold samt arbejdsmiljø til regler om gavekort og mulighederne for fleksjob. 

Det Faglige Hus er dog ikke en branchespecifik fagforening, hvorfor det er muligt, at du vil kunne opnå endnu bedre rådgivning hos din kommende a-kasse samt fagforening, sæt du kan finde en a-kasse med dertilhørende fagforening, som er specialiseret i netop den branche, som du er en del af.

Mange medlemsfordele

Som medlem hos Det Faglige Hus er der en masse medlemsfordele, hvilket vi vil nuancere i dette afsnit.

Som medlem er du naturligvis – hvis du følger reglerne – sikret retten til dagpenge, sæt du bliver ledig. Derudover har du – som bemærket – adgang til en masse rådgivning, der vil kunne hjælpe dig i din situation, uanset om du jagter et nyt job eller føler dig uretfærdigt behandlet i dit nuværende. 

Foruden alle de oplagte medlemsfordele byder Det Faglige Hus på en række goder, som man normalt ikke forbinder med en a-kasse samt fagforening.

En af disse goder er fribilletter til henholdsvis håndbold- og fodboldkampe. Denne gode hænger sammen med, at Det Faglige Hus er sponsor for en række store håndbold- og fodboldklubber i Danmark, og sommetider forkæles medlemmerne altså med fribilletter til nogle af de kampe, hvori et af de hold, som Det Faglige Hus sponsorerer, medvirker. 

Derudover byder Det Faglige Hus på noget, der kaldes tilbudsshoppen. Kort fortalt handler dette om, at du som medlem kan opnå en række meget fordelagtige rabatter hos en række virksomheder, som Det Faglige Hus har indgået aftaler med.

Hvis du er nysgerrig på de nuværende tilbud i tilbudsshoppen, kan du se dem ved at klikke på knappen herunder.

Et rigtig fint ry blandt medlemmerne

I skrivende stund har Det Faglige Hus modtaget over 5.100 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,5, hvilket svarer til ‘fremragende’. Dermed er det ikke helt forkert at konkludere, at Det Faglige Hus’ medlemmer overordnet set er ekstremt tilfredse.

Hele 78 % af de forbrugere, der har anmeldt Det Faglige Hus på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens 10 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

Hvad roses Det Faglige Hus for?

Af de positivt stemte forbrugere roses Det Faglige Hus ofte for deres service, deres venlige og tålmodige personale samt deres evne til at svare på spørgsmål på en måde, så forbrugeren ikke er i tvivl om noget som helst.

Derudover påpeger flere medlemmer, at de har fået hjælp lynhurtigt.

Hvad kritiseres Det Faglige Hus for?

Langt de fleste negativt stemte anmeldelser stammer faktisk fra folk, der endnu ikke er medlemmer af Det Faglige Hus.

Et hyppigt kritikpunkt er nemlig, at Det Faglige Hus tilsyneladende ikke accepterer Robinson-listen, hvorfor telefonsælger-holdet efter sigende sommetider forsøger at rekruttere medlemmer blandt folk, der ikke ønsker den slags sælger-opkald.

Når Det Faglige Hus får en negativ anmeldelse på Trustpilot, beklager en af deres medarbejdere og giver den utilfredse forbruger en længere forklaring.

Via disse forklaringer fremgår det, at Det Faglige Hus, ifølge dem selv, aldrig ringer til folk på den såkaldte Robinson-liste. I hvert fald ikke overlagt.

Kort opsummering

Som medlem af Det Faglige Hus får du virkelig god værdi for pengene. Et medlemskab bliver nemlig meget ikke billigere end hos Det Faglige Hus.

Selvom prisen er lav, betyder det ikke, at servicen halter. Tværtimod faktisk! 

Langt de fleste vil nemlig kunne opnå en mere end tilfredsstillende rådgivning hos Det Faglige Hus. Dog kan det sagtens være, at du vil kunne opnå en endnu bedre rådgivning hos en a-kasse med dertilhørende fagforening, hvis du er i stand til at finde en, der er specialiseret i den branche, som du er en del af. 

På nuværende tidspunkt er Det Faglige Hus en af landets største a-kasser samt fagforeninger målt på antallet af medlemmer. Det Faglige Hus’ høje medlemstal skyldes dels den lave pris og det høje serviceniveau, men derudover skyldes det, at Det Faglige Hus har kontorer i hele landet.

Uanset hvor du måtte bo, vil du derfor være relativt tæt på et af Det Faglige Hus’ kontorer, og det vil derfor ikke være nogen udfordring for dig at deltage i møder og deslige hos dem. 

Som du nok har fornemmet undervejs, er vi yderst begejstrede for Det Faglige Hus, og det er vi langt fra ene om. at være Langt størstedelen af deres medlemmer er nemlig også fans, hvilket kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Det Faglige Hus i skrivende stund befinder sig på en score, der stemples som ‘fremragende’. 

Det Faglige Hus er et perfekt valg for dig, der ønsker en billig a-kasse samt fagforening, der kan assistere med al den kyndige og kompetente rådgivning, som du måtte have brug for, uanset om du måtte have spørgsmål til din ansættelseskontrakt, dine ferieforhold, mistrivsel på arbejdspladsen eller noget fjerde.

Det faglige hus 300x150 logo
4.6/5

4.6/5

Tilbud:

6 mdr. gratis fagforening

Det faglige hus 300x150 logo
4.6/5

4.6/5

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.