Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Om os

A-kasse-guiden.dk er et site, hvis primære formål er at assistere vores besøgende med at vælge den – for dem – rette a-kasse og fagforening.

Dette sker blandt andet via overskuelige oversigter, hvor de besøgende kan danne sig et lynhurtigt overblik over det samlede udbud af de – i vores øjne – bedste a-kasser og fagforeninger

Oversigterne indeholder nøgleinformationer, såsom kontingentsatser, om de forskellige a-kasser og fagforeninger samt vores samlede bedømmelser af diverse a-kasser samt fagforeninger. Disse bedømmelser tager afsæt i grundige anmeldelser, som vores besøgende naturligvis også kan finde på vores site.

Formålet med oversigterne er 100 % at give de besøgende mulighed for hurtigt at isolere et felt af – for dem – relevante og interessante a-kasser og fagforeninger.

Når de har gjort dette, er vores anbefaling, at de læser vores grundige anmeldelser af de a-kasser og fagforeninger, de fandt interessante, med henblik på at ændre deres kendskab til a-kasserne og fagforeningerne fra at være overfladisk til at blive mere dybdegående. 

Herefter skulle de besøgende gerne være i stand til at vælge den a-kasse og/eller fagforening, der imødekommer flest muligt af deres behov og krav, og hvis dette viser sig at være korrekt, så er vores mission lykkedes.  

Hvem står bag sitet?

Os, der står A-kasse-guiden.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou.

Vi er deciderede specialister, når det kommer til at udvikle sammenligningsplatforme, der assisterer forbrugerne i forbindelse med valg af en ydelse. 

Dette har vi nemlig gjort i adskillige nicher med stor succes. Foruden a-kasse-nichen har vi også udviklet sammenligningsplatforme i blandt andet måltidskasse-, lydbogs- og dating-nichen. Kunne du tænke dig at se de andre sites, finder du dem her:

Jesper Nørskov Jensen
Casper Ellam Schou

Vores forretningsmodel

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing.

Med andre ord betyder det, at vi tjener penge, når en af vores besøgende tilmelder sig en af de a-kasser eller fagforeninger, som vi anbefaler. I hvert fald hvis den besøgende har klikket sig videre til a-kassens/fagforeningens site via et link på vores portal.

Selvom vores site har et kommercielt islæt, er størstedelen af vores fokus altid indstillet på at rådgive så godt som muligt og levere en sublim brugeroplevelse, og denne leveres – ifølge os – udelukkende, hvis vores bedømmelser og beskrivelser af diverse a-kasser samt fagforeninger er retvisende og reelle. Derfor lader vi aldrig kommercielle interesser styre vores indhold i en – for forbrugerne – uhensigtsmæssig retning.

Vores mål

Vores mål er at blive folkets primære kilde til information om a-kasser samt fagforeninger, og hvis dette mål skal forløses, er vi overbeviste om, at reelle beskrivelser samt anmeldelser er vejen frem.

Dette betyder derfor, at hvis der er nogen grund til at kritisere en a-kasse/fagforening, så gør vi altså det, uanset hvor god en økonomisk aftale som vi måtte have med den pågældende a-kasse-/fagforenings-udbyder.

Et yderligere eksempel på, at vores primære formål altid er at rådgive og informere bedst muligt, er, at samtlige anmeldelser er udarbejdet, før vi begyndte at lave økonomiske aftaler med vores nuværende samarbejdspartnere. 

Vi har valgt at udføre arbejdet i denne rækkefølge for at sikre, at vi ikke blev for rundhåndede med ros over for de samarbejdspartnere med de mest favorable økonomiske aftaler.

Vil du i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål til os eller interesse i et kommercielt samarbejde, skal du være meget velkommen til at sende os en mail på info@a-kasse-guiden.dk.

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.