Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » C FTF-a (Studerende)

C FTF-a (Studerende)

Billig

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Åben for: Alle

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Ingen

Åben for: Alle

Vores samlede vurdering

4.1/5

4.1

Rådgivning

4.5/5

4.5

På FTFa’s Trustpilot-side vedrører langt de fleste positivt stemte anmeldelser FTFa’s evne til at rådgive sine medlemmer. Noget, som FTFa slipper rigtig fornuftigt fra i langt de fleste sammenhænge. 

En primær årsag hertil er, at FTFa samarbejder med 54 faglige organisationer, hvilket bevirker, at FTFa som regel – trods det faktum at a-kassen er tværfaglig – kender medlemmernes fag indgående og derfor kan levere målrettet og yderst kvalificeret rådgivning i langt de fleste tilfælde.

Hvis du ønsker at få verificeret vores påstand om, at FTFa leverer varen, når det kommer til at rådgive, kan du få dette ved at besøge FTFa’s hjemmeside, hvor du finder adskillige velskrevne informative artikler relateret til emnerne: Jobsøgning, ledighed, dagpenge og meget, meget mere. 

Den imponerende vidensbank, som FTFa byder medlemmer såvel som ikke medlemmer på, er et glimrende vidnesbyrd om, at vi har at gøre med en a-kasse, der brænder for at rådgive, og som er ekstremt dygtig til dette.

Som bemærket er det både ikke-medlemmer og medlemmer, der frådende kan kaste sig over de mange artikler, der findes på FTFa.dk. 

Ikke overraskende er du dog endnu bedre stillet i et rådgivningsmæssigt perspektiv som medlem af FTFa end som ikke-medlem. Som FTFa-medlem tildeles du nemlig adgang til en række eksklusive tilbud, der relaterer sig til rådgivning. 

Et af disse tilbud er, at du har ret til møder med en karrierecoach, der kan klæde dig på til at nå de erhvervsmæssige mål, du har. Et andet tilbud er, at du har mulighed for at deltage i adskillige webinarer om arbejdsrelaterede emner. 

Tilgængelighed

4/5

4.0

FTFa har afdelinger i syv forskellige danske byer, heriblandt København, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding.

Derfor er der overvejende stor sandsynlighed for, at du bor i nærheden af mindst et FTFa-kontor. 

Selvom FTFa – qua sine syv kontorer fordelt over Danmark – leverer på et fornuftigt niveau, når det kommer til fysisk tilstedeværelse, kan der dog ikke herske nogen tvivl om, at der findes en række a-kasser, der er væsentligt mere velrepræsenterede i form af kontorer over Danmark. Det være sig eksempelvis HK, Ase og Det Faglige Hus, som er til stede i endnu flere byer og områder, end FTFa er.

Når vi vurderer, i hvor høj grad en a-kasse kan siges at være tilgængelig, kigger vi dog ikke blot på a-kassens fysiske tilstedeværelse. 

Vi fokuserer også på, om a-kassen er let at komme i kontakt med via telefon, mail og så videre, og på det område, er der ikke en finger at sætte på FTFa’s indsats. 

En påstand, der kan dokumenteres af det faktum, at FTFa’s telefonlinjer er åbne samtlige hverdage i tidsrummet 08:00-16:00 med undtagelse af torsdag, hvor linjerne er åbne helt til klokken 18:00.

Ry blandt forbrugerne

4/5

4.0

FTFa’s omdømme blandt forbrugerne må siges at være rigtig fint.

En påstand, der kan dokumenteres af, at FTFa høster adskillige roser på Trustpilot, hvor a-kassen i skrivende stund har opnået en samlet karakter på 4,2 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2.650 anmeldelser.

Medlemsgoder

3/5

3.0

FTFa byder på en række fine medlemsfordele, hvoraf de mest interessante – i vores øjne – er følgende:

  • Professionel karriererådgivning
  • Lav kontingentsats
  • Attraktiv lønsikringsaftale
  • Adgang til spændende webinarer
  • Hjælp til jobsøgning.

Modsat en række af konkurrenterne er samtlige af de medlemsfordele, som FTFa byder på, af faglig karakter, og når FTFa blot opnår 3 ud af 5 stjerner inden for ‘medlemsgoder’, så skyldes det ganske enkelt, at flere af konkurrenterne byder på både interessante faglige medlemsgoder og attraktive ikke-faglige medlemsgoder. 

Med andre ord er der altså nogle a-kasser, der gør det endnu bedre end FTFa inden for dette parameter.

Pris

5/5

5.0

Da FTFa er den billigste tværfaglige a-kasse på markedet, og a-kassen samtidigt præsterer rigtig fint inden for alle de parametre, vi bedømmer a-kasser med afsæt i, kan vi ikke andet end at give FTFa 5 ud af 5 stjerner i forhold til parameteret ‘pris’.

Fordele

Ulemper

Kontorer i:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.