Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » E Frie (Studerende)

E Frie (Studerende)

Godt ry

4.6

/5

4.6/5
4.6/5

4.6

/5

Åben for: Alle

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Gratis

for studerende

Åben for: Alle

Vores samlede vurdering

4.6/5

4.6

Rådgivning

4.5/5

4.5

Som medlem af Frie kan du få rådgivning om alverdens forhold, der relaterer sig til dit arbejde og din karriere. Blandt andet vil du kunne kunne få assistance til og rådgivning om, hvordan du bør udforme dit CV, hvordan du skal håndtere en jobsamtale, hvad din løn bør befinde sig på med tanke på dine kvalifikationer samt erfaring og meget, meget mere.

På Fries Trustpilot-side får a-kassen/fagforeningen meget ros for sin evne til at rådgive og hjælpe sine medlemmer på et yderst tilfredsstillende niveau. Faktisk er rådgivningen et af de forhold, som fremhæves oftest blandt de positivt stemte Trustpilot-anmeldere.

Frie er en tværfaglig a-kasse/fagforening, hvilket betyder, at alle – uanset branche – kan tilmelde sig a-kassen/fagforeningen og nyde godt af de fordele, der er forbundet med at være medlem af denne. 

At Frie appellerer bredt betyder dog også, at Frie ikke kan siges at være specialiseret inden for én branche eller få brancher som eksempelvis HK og FOA. Derfor er det muligt, at du vil kunne finde en a-kasse/fagforening, som vil kunne levere endnu skarpere rådgivning til dig, hvis kvaliteten af rådgivningen er betinget af et stort brancheskab.

Selvom Frie ikke er specialiseret i én specifik branche, har a-kassen/fagforeningen dog ry for at byde på særligt attraktive vilkår for et særligt segment – nemlig de selvstændige. 

De attraktive vilkår indebærer blandt andet, at du som Frie-medlem kan få 1:1-sparring omkring opstart af din virksomhed. Ligeledes indebærer vilkårene, at du får adgang til gratis juridisk assistance, hvilket kan være meget nyttigt for eksempel i forbindelse med udarbejdelse af medarbejderkontrakter og lignende. 

Tilgængelighed

5/5

5.0

Uanset om du er bosat i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, kan du være ganske sikker på, at du bor i nærheden af mindst et af Fries kontorer. 

Frie er nemlig stærkt repræsenteret over det meste af landet og har blandt andet kontorer i Taastrup, Næstved, Esbjerg, Aarhus, Aalborg samt på Fyn.

Udover at Frie skal roses for sin brede fysiske tilstedeværelse, fortjener a-kassen/fagforeningen også ros, når det kommer til at være tilgængelig via telefon og lignende. 

Du vil nemlig kunne træffe Frie telefonisk samtlige hverdage i tidsrummet 08:00-16:00 med undtagelse af fredag, hvor telefonlinjerne lukker klokken 14:00.  

Ry blandt forbrugerne

4.5/5

4.5

Frie har et sublimt ry blandt forbrugerne.

En påstand, der andet kan dokumenteres af, at Frie i skrivende stund har opnået en samlet Trustpilot-karakter på 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2.560 anmeldelser. 

Medlemsgoder

4.5/5

4.5

Frie byder på en masse interessante medlemsfordele både af faglig og ikke-faglig karakter til både selvstændige og lønmodtagere.

Dog er der små forskelle mellem de medlemsfordele, som Frie byder på for henholdsvis selvstændige og lønmodtagere.

Som selvstændig vil dine største medlemsfordele hos Frie – i vores øjne –  være følgende:

  • Rådgivning omkring driften af din virksomhed
  • Attraktive rabatter 
  • Gratis inkasso-service
  • Attraktive forsikringer
  • Adgang til spændende events.

Som lønmodtager vil dine største medlemsfordele hos Frie – i vores øjne – være følgende:

  • Gratis lønsikring
  • Hjælp til ansøgninger og CV
  • Rådgivning før jobsamtale/lønsamtale
  • Adgang til online-kurser
  • Attraktive rabatter.

Pris

4.5/5

4.5

På nuværende tidspunkt er der ingen, der byder på en lavere kontingentsats end Frie i forhold til fagforeningsdelen.

Fries kontingentsats for et a-kasse-medlemskab er bestemt også fornuftig; dog vil du her kunne finde billigere alternativer. 

Ønsker du et medlemskab i både en a-kasse og en fagforening, er Frie dog p.t. den billigste løsning på markedet. 

Dette – kombineret med at Frie leverer varen på samtlige områder, der er vigtige for en a-kasse/fagforening – gør, at vi ikke tøver med at betegne Frie som en yderst prisvenlig løsning.

Fordele

Ulemper

Kontorer i:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.