Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Frie

Frie screenshot
0
4.6/5
Rådgivningsniveau
4.5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsgoder
4.5/5
Pris
4.5/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

514 kr./md.

Fagforening

Fra 49 kr./md.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Frie

Frie er en a-kasse og fagforening for alle og enhver, altså med andre ord en a-kasse og fagforening, der ikke er målrettet nogen bestemt faggruppe, og som samtidig appellerer til både lønmodtagere og selvstændige. 

Uanset om du tilmelder dig Frie som selvstændig eller lønmodtager, vil Frie have den samme mission for dig; nemlig at varetage dine interesser og støtte dig i dit arbejdsliv, så du føler dig tryg og når de mål, du sætter sig.

Hos Frie er den personlige service i højsædet, hvilket blandt andet afspejles ved, at Fries medarbejdere sidder klar ved telefonerne samtlige hverdage for at kunne give dig en kompetent og personlig rådgivning. 

Hovedkontor på Fyn

Frie har hovedkontor på Fyn – nærmere bestemt Odense. Det er dog langt fra det eneste sted, hvor du vil kunne træffe Frie. A-kassen og fagforeningen har nemlig mødesteder over det meste af Danmark.

Eksempelvis kan du – foruden i Odense – støde på Frie i følgende byer: Hillerød, Køge, Holbæk, Vejle, Viborg, Skjern, Aalborg, Aarhus og Esbjerg. 

Derfor mener vi da også, at det er fair at hævde, at tilgængeligheden af Frie er god over det meste af landet. Faktisk er tilgængeligheden nærmest kun et problem, hvis du er bosat på Bornholm.

Fordele

Populært valg blandt selvstændige

Høj grad af tilgængelighed

Godt ry blandt forbrugerne

Mange medlemsfordele.

Ulemper

Ikke specialister i din branche.

Rådgivning på et højt niveau med medlemmet i fokus

Som medlem af Fries a-kasse samt fagforening kan du få rådgivning om alverdens forhold, der relaterer sig til dit arbejde og din karriere. Blandt andet vil du kunne kunne få assistance til og rådgivning om, hvordan du bør udforme dit CV, hvordan du skal håndtere et jobinterview, hvad dit lønniveau bør befinde sig omkring, og hvordan du skaber en bedre balance mellem dit arbejds- og hverdagsliv. 

Som sagt byder Frie både på tilbud til lønmodtagere og selvstændige, og vi vil i det følgende kort skitsere en række af forskellene disse tilbud imellem. 

Pakken for selvstændige er en smule dyrere end pakken til lønmodtagere. Til gengæld er der dog nærmest heller ingen grænser for, hvad du vil kunne få rådgivning om som selvstændig hos Frie.

Dels vil du kunne få 1:1-sparring omkring opstart af din virksomhed. Derudover giver et medlemskab dig adgang til gratis juridisk assistance, hvilket er meget nyttigt for eksempel i forbindelse med udarbejdelse af medarbejderkontrakter og lignende. 

Ydermere vil du som selvstændig kunne få gratis og effektiv inkasso-service, hvilket vil kunne eliminere frustrerende bekymringer om kunder, der ikke betaler deres fakturaer. 

Ikke-medlemmer får også adgang til en masse viden

Hvis du ønsker personlig rådgivning og sparring, skal du naturligvis være medlem af Fries a-kasse og/eller fagforening. Hvis du derimod blot ønsker vejledning via velskrevne artikler om alt fra, hvordan du optimerer din LinkedIn-profil, til hvordan du får succes med dit lederskab, så ligger der artikler og drejebøger om disse emner – samt meget, meget andet – på Fries hjemmeside, og disse artikler koster altså ikke så meget som en øre at tilgå. 

I vores øjne er det både gavmildt og generøst at dele gratis ud af al den viden, som Frie gør, og hver eneste gratis artikel og drejebog demonstrerer, at Frie ved, hvad de taler om.

Voldsomt mange medlemsfordele

Som medlem af Fries a-kasse og fagforening forkæles du med rigtig mange medlemsfordele. Vi har allerede været inde på, at et medlemskab giver dig mulighed for at få kompetent rådgivning og sparring om din arbejdssituation og din karriere, men dette er langt fra den eneste gode, der er forbundet med et medlemskab. 

Der er nemlig mange yderligere fordele, og de største præsenterer vi herunder i en punktopstilling:

– Adgang til en masse spændende faglige arrangementer 
– Adgang til en masse kompetencestyrkende kurser
– En masse fede rabatter på blandt andet hoteller, koncertbilletter, forsikringer og biludlejning
– Mulighed for at få gratis juridisk hjælp
– Henvisningsbonus, hvis du får en ven eller et familiemedlem til at tilmelde sig Frie
– Medlemsblad (gælder ikke selvstændige)
– Inkassoservice (gælder kun selvstændige).

Et eminent ry på Trustpilot

I skrivende stund har Frie modtaget over 1.900 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,7, hvilket svarer til ‘fremragende’. 

Dermed er det vist ikke helt forkert at konkludere, at Fries medlemmer overordnet set er rigtig godt tilfredse med den service, som Frie leverer.

Hele 84 % af de personer, der har anmeldt Frie på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens blot 4 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses Frie for?

Af de positivt stemte anmeldere roses Frie rigtig ofte for at have leveret juridisk assistance på et niveau, der har været afgørende for, at et medlem er kommet ud af en prekær sag som vinder. 

Derudover roses Frie af mange anmeldere for Fries generelle rådgivning og for at byde på en masse fine kompetenceforbedrende forløb. 

Når man læser de mange positive anmeldelser, er det tydeligt, at både lønmodtagere og selvstændige sætter pris på den indsats, som Frie gør, og at begge pakker i den grad er tilpasset den enkelte types behov.

Hvad kritiseres Frie for?

Som bemærket er der ikke mange negativt stemte anmeldelser. Derfor bør de kritikpunkter, som vi om lidt præsenterer da heller opfattes som medlemmernes generelle holdning til Frie. Det er nemlig et åbenlyst et fåtal, der har haft dårlige oplevelser med Frie. 

Hos A-kasse-guiden.dk ønsker vi dog at fremhæve både det sure og det søde ved alle de a-kasser og fagforeninger, vi anmelder, og derfor gennemgår vi naturligvis også den malurt, der er i bægeret, når det kommer til Frie.

Så lad os bare komme til det – hvad kritiseres Frie for?

Jo, en række af de negative anmeldelser vedrører udmeldelsesprocessen, som nogle finder unødvendig vanskelig. Nogle hævder, at de har meldt sig ud, men trods dette bliver ved med at modtage opkrævninger for kontingent, mens andre mener at have truffet ikke særligt samarbejdsvillige medarbejdere i forbindelse med, at de har ønsker at melde sig ud af a-kassen og fagforeningen.

Derudover er der nogle ganske få, som mener, at de har fået rigtig dårlig rådgivning af Fries medarbejdere. 

Kort opsummering

Frie er en a-kasse og fagforening for alle og enhver uanset branchetilknytningsforhold. Frie byder både på en skræddersyet pakke til lønmodtagere og en til de selvstændige. 

Fries hovedkontor befinder sig i Odense, men a-kassen og fagforeningen har mødesteder over det meste af Danmark. Derfor er vores påstand da også, at du befinder dig tæt på en af Fries afdelinger, uanset hvor du måtte bo i Danmark, medmindre du bor på Bornholm. 

Som medlem af Fries a-kasse og fagforening kan du få rådgivning på et yderst højt niveau. Frie forsøger altid at have fokus på det enkelte individ og leverer personlig rådgivning, hvor komplekse forhold trækkes ned på et niveau, hvor alle kan være med.

Hvis man betragter Trustpilot overordnet set, virker det til, at Frie som regel lykkes med deres mission om at varetage det enkelte medlems arbejdsmæssige interesser og støtte medlemmet på en måde, så medlemmet sikres et så godt arbejdsliv som overhovedet muligt. Rigtig mange medlemmer har nemlig på udtrykt stor tilfredshed med Frie på Trustpilot – og særligt rådgivningsniveauet og -mulighederne får meget ros af medlemmerne. 

Adgang til sublim og kompetent rådgivning er dog langt fra den eneste gode, der er forbundet med et medlemskab hos Frie. Antallet af medlemsgoder er nemlig mange og tæller blandt andet også muligheden for at komme med til en masse spændende faglige arrangementer samt muligheden for at få en masse fede rabatter. 

Som du nok har fornemmet, er vi yderst begejstrede for Frie, og derfor tøver vi da heller ikke med at blåstemple a-kassen og fagforeningen for dig, uanset om du måtte være lønmodtager eller selvstændig. Vi er nemlig ganske sikre på, at Frie kommer til at levere alt det, du ønsker af en kommende a-kasse og fagforening, sæt du vælger denne mulighed som din næste a-kasse og fagforening.   

Frie logo 300x150
4.6/5

4.6/5

Tilbud:

6 mdr. gratis fagforening

Frie logo 300x150

Tilbud:

6 mdr. gratis fagforening

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.