Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » A Det Faglige Hus (studerende)

A Det Faglige Hus (studerende)

Testvinder

4.6

/5

4.6/5
4.6/5

4.6

/5

Åben for: Alle

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Gratis

for studerende

Åben for: Alle

Vores samlede vurdering 

4.6/5

4.6

Rådgivning

4.5/5

4.5

Rådgivningsniveauet hos Det Faglige Hus er på et rigtig højt niveau, hvilket blandt andet kommer tydeligt til udtryk, hvis du besøger Det Faglige Hus’ Trustpilot-side, hvor du vil se, at en stor del af de positivt stemte anmeldelser er skrevet med afsæt i gode rådgivningsoplevelser.

At Det Faglige Hus rådgiver på et højt niveau, kan du faktisk førstehåndsbevidne, allerede inden du vælger at blive medlem.

På Det Faglige Hus’ hjemmeside finder du nemlig en imponerende vidensbank i form af ‘Spørgsmål og svar’-sektionen. En sektion, som alle – medlemmer såvel som ikke-medlemmer – kan tilgå.

I denne sektion finder du velskrevne, velargumenterede svar på stort set ethvert spørgsmål, der relaterer sig til ansættelsesforhold, arbejdsmiljøforhold, dagpenge og meget, meget andet. Sektionen demonstrerer på fornemmeste vis, at Det Faglige Hus dels er ekstremt vidende, men også eminente til at redegøre for komplekse forhold i et sprog, som alle må formodes at forstå.

Det er ikke naturligvis alle, der ønsker at informationssøge eller blive vejledt online, hvilket der selvfølgelig også tages hensyn hos Det Faglige Hus, som hver dag kan træffes telefonisk i brede tidsrum. 

Vælger du at give Det Faglige Hus et kald, kan du forvente at komme i kontakt med en både høflig, vidende og kompetent medarbejder. Sådan beskrives Det Faglige Hus’ rådgivningsteam nemlig af et utal af Trustpilot-anmeldere.

Tilgængelighed

5/5

5.0

Uanset hvor du måtte bo, er vi sikre på, at du befinder dig tæt på mindst et af Det Faglige Hus’ kontorer. 

Det Faglige Hus er nemlig stærkt repræsenteret over hele landet – lige med undtagelse af Bornholm – og har blandt andet kontorer i Esbjerg, Aalborg, Odense og Hillerød.

Det Faglige Hus leverer ikke blot varen, hvad angår bred fysisk tilstedeværelse og tilgængelighed. Når det kommer til tilgængelighed via telefon, mail eller deslige, byder a-kassen/fagforeningen nemlig også på yderst attraktive vilkår.

En påstand, der blandt andet kan dokumenteres af, at Det Faglige Hus’ telefonlinjer er åbne alle hverdage i tidsrummet 08:00-17:00 – dog med undtagelse af fredag, hvor linjerne lukker klokken 14:00.

Ry blandt forbrugerne

4.5/5

4.5

Det Faglige Hus har et rigtig godt ry blandt forbrugerne, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at Det Faglige Hus – i skrivende stund – har opnået en samlet karakter på Trustpilot på 4,4 ud af 5 stjerner baseret på mere end 5.850 bedømmelser. 

Derudover kommer Det Faglige Hus’ gode ry til udtryk ved, at a-kassen/fagforeningen opnåede en fjerdeplads, da Loyalty Group i 2023 undersøgte, hvilke a-kasser der havde de mest tilfredse medlemmer. 

Medlemsgoder

4.5/5

4.5

Foruden en række fagrelevante medlemsfordele – eksempelvis adgang til yderst kompetent karriererådgivning samt muligheden for at deltage i forskellige webinarer og kurser – byder Det Faglige Hus på en række medlemsgoder, der må betegnes som værende yderst ekstraordinære.

En af de medlemsgoder, der tilhører denne kategori, vedrører, at du som medlem hos Det Faglige Hus fra tid til anden kan få fribilletter til forskellige sportsarrangementer. 

En anden bemærkelsesværdig medlemsgode er rabatter til alverdens forskellige ting, der strækker sig fra Legoland-billetter og ferieophold til smykker og møbler.

Pris

4.5/5

4.5

Det Faglige Hus er både blandt de billigste a-kasser og fagforeninger, og i vores øjne er Det Faglige Hus samtidigt en af de a-kasser/fagforeninger, hvor du får allermest værdi for dine penge.

Det Faglige Hus leverer nemlig på et uhørt niveau inden for alle de parametre, vi bedømmer a-kasser/fagforeninger med afsæt i, og derfor er en god karakter i forhold til ‘pris’ da også uundgåelig.

Fordele

Ulemper

Kontorer i:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.