Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » D Min a-kasse (Studerende)

D Min a-kasse (Studerende)

3.9

/5

3.9/5
3.9/5

3.9

/5

Åben for: Alle

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Ingen

Åben for: Alle

Vores samlede vurdering

3.9/5

3.9

Rådgivning

4.5/5

4.5

Som medlem hos Min A-kasse er rådgivningsmulighederne både mange og af høj kvalitet. Eksempelvis kan du få 1:1 job- og karrieresparring med en kompetent karriererådgiver, men du kan også deltage i forskellige spændende online-kurser om alt fra, hvordan du skriver det perfekte CV, til hvordan du skal håndtere stress.

At Min A-kasse leverer varen, når det kommer til rådgivning, er en påstand, der kan underbygges af det overordnede billede på Min A-kasses Trustpilot-side. 

Her finder du nemlig adskillige rosende anmeldelser, hvor Min A-kasses rådgivende personale fremhæves som værende lyttende, hjælpsomt og yderst vidende. 

Min A-kasse er en tværfaglig a-kasse, hvilket vil sige, at alle og enhver er velkomne. Det betyder dog, at Min A-kasse ikke kan siges at være specialiseret inden for et eller flere afgrænsede fagområder, som vi ser det med eksempelvis HK og 3F.

Som regel er de fagspecifikke a-kasser/fagforeninger i visse sammenhænge i stand til at levere endnu bedre og mere målrettet rådgivning til deres medlemmer end de tværfaglige a-kasser, ganske enkelt fordi de fagspecifikke a-kasser/fagforeninger har en dybere og grundigere forståelse af den verden, som deres medlemmer tilhører, end de tværfaglige a-kasser/fagforeninger af gode grunde har. 

Hos Min A-kasse har man iværksat et initiativ, der gør, at a-kassen som regel kan levere rådgivning på et niveau, der til fulde matcher kvaliteten af den rådgivning, du kan få hos en af de fagspecifikke a-kasser/fagforeninger.

Helt konkret vedrører dette initiativ, at man hos Min A-kasse samarbejder tæt med 15 forskellige faglige organisationer, heriblandt Serviceforbundet, PROSA og Business Danmark, og at man derved ofte vil kunne henvise sine medlemmer til deciderede fagspecialister. 

Tilgængelighed

3.5/5

3.5

Min A-kasse er fysisk til stede i syv forskellige danske byer, heriblandt Aalborg, Aarhus og København. 

Dermed dækker Min A-kasse nogenlunde bredt, og medmindre du er bosat i Vestjylland eller på Bornholm, er sandsynligheden for, at du bor i nærheden af et af Min A-kasses kontorer rigtig, rigtig høj. 

Når vi vurderer, i hvilket omfang en a-kasse kan siges at være tilgængelig, kigger vi dog ikke blot på graden af fysisk tilstedeværelse. Vi kigger også på, om a-kassen byder på fornuftige åbningstider for telefonisk support og deslige. 

Og også her leverer Min A-kasse på et fornuftigt niveau, uden at det kan siges at være prangende.

Som tingene er lige nu, kan a-kassen nemlig træffes samtlige hverdage – med undtagelse af onsdag, hvor telefonlinjerne er lukkede – i tidsrummet 09:00-14:00 – og om torsdagen helt til klokken 16:00.

Ry blandt forbrugerne

4.5/5

4.5

Min A-kasse har et strålende ry blandt forbrugerne, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Min A-kasse i skrivende stund har opnået en samlet karakter på 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2.000 anmeldelser.

Medlemsgoder

3/5

3.0

Tilmelder du dig Min A-kasse får du adgang til en række interessante medlemsgoder – dog udelukkende af faglig karakter. 

I vores øjne er de allermest interessante medlemsfordele følgende:

  • Konkret og målrettet rådgivning
  • Muligheden for at deltage i kurser og workshops
  • Adgang til uddannelsesmesser og foredrag.

Pris

4/5

4.0

Min A-kasse er blandt de billigste tværfaglige a-kasser på markedet, ja, faktisk er det blot – af tværfaglige a-kasser – FTFa og Det Faglige Hus, der lokker med lavere kontingentsatser.

Der findes dog også en række fagspecifikke a-kasser, der er billigere end Min A-kasse.

Hvor om alting er, så mener vi, at Min A-kasse præsterer fornuftigt inden for parameteret ‘pris’, hvilket dels hænger sammen med – som vi allerede har bemærket – at Min A-kasse er blandt de billigste tværfaglige a-kasser, men også at vi mener, at Min A-kasse leverer fornuftig værdi for pengene.

Fordele

Ulemper

Kontorer i:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.