Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Business Danmark

0
4.3/5
Rådgivningsniveau
5/5
Tilgængelighed
4/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsgoder
4/5
Pris
4/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

506 kr./md.

Fagforening

167 kr./md.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Business Danmark

Business Danmark er en a-kasse samt fagforening med speciale i salg og marketing. Selv hævder Business Danmark, at de arbejder for at løfte det kommercielle Danmark, og at de kæmper for den kommercielle dagsorden, der skal styrke samfundet og medlemmernes markedsværdi.

På nuværende tidspunkt har Business Danmark omkring 30.000 medlemmer. Medlemsgruppen består af alt fra ledere og medarbejdere til selvstændige og forretningsdrivende. Samtlige medlemmer har dog dét til fælles, at de på den ene eller anden måde er en del af salg og marketing-verdenen. At tilhøre denne branche er nemlig et krav for at blive en del af Business Danmark.

Business Danmark blev grundlagt tilbage i 1949. Dog under et andet navn. Dengang hed a-kassen og fagforeningen nemlig Danmarks Aktive Handelsrejsende og var primært målrettet handelsrejsende med et rødbede-farvet pas. I 1996 havde fokus på målgruppen flyttet sig markant, hvilket førte til en navneændring af a-kassen til Danske Sælgere. 

Dette navn beholdt foreningen i ti år, hvorefter den skiftede navn til Business Danmark som en erkendelse af, at målgruppen nu ikke længere blot var sælgere, men i den grad også folk, der arbejdede med marketing.

Administration i København

Business Danmark er en politisk ledet organisation bestående af en administration i København samt otte lokalafdelinger fordelt udover det meste af landet. 

Hvis man sammenligner Business Danmark med de største a-kasser og fagforeninger i Danmark, er tilgængeligheden af Business Danmark ikke i toppen. A-kasser som eksempelvis Ase og Det Faglige Hus dækker nemlig endnu mere bredt. 

Hvis du mener, at Business Danmark – qua foreningens rådgivningsmuligheder, fokus og lignende – er det rette valg for dig, anbefaler vi, at du undersøger, hvor lang afstand du har til den nærmeste Business Danmark-afdeling. 

Formentlig vil afdelingen befinde sig inden for en overskuelig afstand for dig, hvilket er super godt. Viser dette sig – mod forventning – ikke at være tilfældet, skal du være bevidst om, at du formentlig vil rammes af irritation i forbindelse med at skulle deltage i eventuelle møder og deslige på Business Danmarks adresse, og hvis du ikke kan overskue lange dagsrejser, anbefaler vi, at du finder en a-kasse og fagforening med afdelinger tættere på din bopæl.

Fordele

Specialiseret i marketing og salg

Formidabelt ry blandt forbrugerne

Fornuftig kontingentsats

Mange medlemsfordele.

Ulemper

Har ikke lige så mange afdelinger rundt omkring i landet som de største foreninger.

Specialister i din branche = yderst kompetent rådgivning

Hvis du vælger en tværfaglig a-kasse, vil en af de store udfordringer være, at a-kassen ikke er specialister i netop den branche, som du tilhører, hvilket kan påvirke kvaliteten af den potentielle rådgivning, som du får brug for, på en negativ måde. 

Det giver nemlig sig selv, at hvis en forening udelukkende fokuserer på én branche, som det er tilfældet med Business Danmark, så har denne forening også en fantastisk forståelse og et indgående kendskab til branchen, hvorfor foreningen vil kunne rådgive på et niveau, der ligger over skyerne. 

Som medlem af Business Danmarks a-kasse og fagforening får du fri adgang til specialiseret juridisk rådgivning, hvilket vil kunne spare dig for uheldige sager i dit ansættelsesforhold. 

Eksempelvis vil du kunne få en jurist til at læse din ansættelseskontrakt igennem, så du sikrer, at der ikke stilles urimelige krav til dig i dit kommende job. 

Derudover vil du, hvis du skulle være så uheldig at blive ledig, kunne du sparre med jobsøgningskonsulenter om, hvordan du bedst og hurtigst muligt lander det perfekte job for dig.

Foruden ovenstående vil du som medlem få adgang til Business Danmarks ‘karrierecenter’, et center, hvor du kan få rabatter på kurser samt efteruddannelsesmuligheder. 

Ligeledes vil du via centret få mulighed for at komme med på eksklusive virksomhedsbesøg samt få gratis sparring i forhold til din karriere. 

Sidst, men ikke mindst byder karrierecentret på en masse businessbøger, som du enten kan læse eller høre. Efter esigende skulle der være over 100 forskellige titler, hvoraf mange af dem vil kunne hjælpe dig i din jobsøgning

Karrierecentret er i øvrigt ikke kun for dig, der ønsker assistance i din jobsøgning. Der er nemlig også en masse fine tilbud til dig, der allerede er i arbejde og dig, som er chef. Eksempelvis kan du – hvis du kan samle 15 kolleger – booke et gratis foredrag med en spændende foredragsholder, der besøger din virksomhed. 

Derudover indbydes du til en masse spændende arrangementer, hvor nogle af dem er af faglig karakter, mens andre primært er med henblik på at give dig muligheden for at udvide dit netværk og/eller sikre dig en god aften.

Overblik over medlemsfordele

Vi har allerede været inde på en række af de medlemsfordele, der er forbundet med et medlemskab hos Business Danmark. 

Der er dog endnu flere end dem, som vi allerede har fremhævet, og for at give dig det bedst mulige overblik over samtlige medlemsfordele har vi samlet disse herunder i en punktopstilling:

  • Adgang til specialiseret rådgivning 
  • Mulighed for gratis foredrag
  • Mulighed for at deltage i faglige events
  • Adgang til workshops
  • Adgang til en masse information, der øger chancen for, at du hurtigt lander et godt job
  • Mulighed for lønsikring 
  • Mulighed for at tegne billige forsikringer
  • Benzinkort-ordninger samt en masse serviceydelser til din bil
  • Rabat på hotelovernatninger i hele landet
  • Rabat på en række udvalgte sommerhuse.

Voldsomt flot ry på Trustpilot

I skrivende stund har Business Danmark modtaget over 850 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,7, hvilket svarer til ‘fremragende’. 

Derfor er det vist ikke helt forkert at konkludere, at Business Danmarks medlemmer er yderst tilfredse.

Hele 85 % af de personer, der har anmeldt Business Danmark på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens blot 8 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses Business Danmark for?

Af de positivt stemte anmeldere roses Business Danmark særligt for altid at levere fagligt kompetent rådgivning i en venlig og tålmodig tone. Ligeledes roser rigtig mange den lave ventetid; det tager tilsyneladende ikke særligt lang tid at få svar på de spørgsmål, som man måtte have som medlem.

Sidst, men ikke mindst roses Business Danmark for sit store branchekendskab. De ved, hvad der er op og ned i salg og marketing-verdenen, og det er – ifølge medlemmerne – en kæmpe fordel i forhold til rådgivningen og sparringen, de byder på.

Hvad kritiseres Business Danmark for?

Selvom langt de fleste anmeldelser på Trustpilot er positive, så findes der da også nogle få negative imellem. De få gange, hvor Business Danmark kritiseres, lyder kritikpunkterne på, at Business Danmarks medarbejdere har været svære at få fat på, og at rådgivningen har været utilfredsstillende. 

Som sagt er det dog virkelig, virkelig få anmeldelser, der er negative, og ovenstående kritikpunkter klinger da også lidt hult, da rigtig mange af de positive anmeldelser antyder, at det forholder sig komplet omvendt af, hvad de negative anmeldelser giver udtryk for, hos Business Danmark.

Kort opsummering

Business Danmark er en a-kasse og fagforening for folk i salg og marketing-branchen. På nuværende tidspunkt har foreningen omkring 30.000 medlemmer, og disse blive formentlig hængende mange år endnu, da Business Danmark er en forening med meget tilfredse kunder, hvilket kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Business Danmark i skrivende stund har præsteret en samlet score på 4,7 ud af 5. 

De mange tilfredse medlemmer skyldes, at Business Danmark er i stand til at levere rådgivning og juridisk assistance på et ekstremt højt niveau, hvilket naturligvis hænger sammen med foreningens status som specialiseret.

Business Danmark har hovedsæde i København, men underafdelinger over hele landet, hvorfor medlemmerne også lader sig fordele over det meste af vort rige.

Som medlem af Business Danmarks a-kasse og fagforening er du naturligvis økonomisk sikret, sæt du bliver ledig. Derudover indebærer et medlemskab, at du får adgang til rigtig mange medlemsgoder, for eksempel muligheden for at deltage i faglige events, adgang til workshops og muligheden for at få en foredragsholder til at visitere din arbejdsplads og give et foredrag. 

Hvis du er en del af salg og marketing-branchen, så findes der ikke nogen bedre a-kasse og fagforening for dig end Business Danmark. Det tør vi godt love!

Business Danmark logo 300x150
4.3/5

4.3/5

Business Danmark logo 300x150
4.3/5

4.3/5

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.