Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
BUPL

BUPL screenshot
0
3.2/5
Rådgivningsniveau
4/5
Tilgængelighed
4/5
Ry blandt forbrugerne
2.5/5
Medlemsgoder
3.5/5
Pris
2/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

483 kr./md.

Fagforening

511 kr./md.

Uddybende intro til og anmeldelse af
BUPL

BUPL’s fødsel kan dateres tilbage til 1. januar 1973, hvor følgende tre foreninger blev slået sammen til en: Dansk Barneplejeråd, Dansk Børnehaveråd og Foreningen af fritidspædagoger. 

Tilbage i 1973 havde BUPL blot 6.000 medlemmer, hvilket må siges at være en brøkdel af medlemstallet i dag. I dag befinder medlemstallet sig nemlig på over 60.000. 

Du har måske allerede luret, at BUPL ikke er en a-kasse og fagforening for alle; det er nemlig udelukkende en a-kasse samt fagforening for pædagoger. 

På BUPL’s hjemmeside kan man læse, at et af hovedformålene med foreningen er at fremme de bedst mulige betingelser for pædagoger samt for udøvelse af pædagogprofessionen. Dette sker blandt andet ved, at BUPL varetager medlemmernes interesser over for lovgiver, arbejdsgiver og andre parter.

Afdelinger i hele landet

Uanset hvor du bor, så er din bopæl formentlig i nærheden af mindst et af BUPL’s kontorer. A-kassen og fagforeningen har nemlig kontorer i ganske mange byer. 

At bo i nærheden af et kontor til sin a-kasse og fagforening er naturligvis en stor fordel i tilfælde af møder og deslige, og her gør BUPL, hvad foreningen kan for at være i nærheden af sine medlemmer.

En række af de byer, som BUPL har kontorer i, er Aalborg, Odense, Kolding, Holstebro, Ballerup og Hillerød.

Fordele

Høj grad af tilgængelighed

Mange medlemsfordele

Mulighed for lønsikring

Mange gode muligheder for rådgivning.

Ulemper

Dårligt ry på Trustpilot

Højt fagforeningskontingent. 

 

Mange muligheder for kompetent rådgivning

Som medlem af BUPL får du adgang til en række rådgivningsmuligheder, som kan gavne dig i en række forskellige arbejdsmæssige situationer, såsom i forbindelse med jobskifte, jobsøgning eller situationer, hvor du føler dig dårligt behandlet på arbejdspladsen.

Via BUPL kan du få hjælp af en række forskellige instanser, såsom din tillidsrepræsentant, din fællestillidsrepræsentant, fagforeningskontoret eller forbundskontoret. 

Få juridisk assistance 

Som medlem af BUPL har du også ret til juridisk hjælp, sæt du skulle få brug for dette. I den sammenhæng er det dog værd at bemærke, at den sag, du ønsker hjælp til, som hovedregel ikke må være opstået før din indmeldelse i BUPL.

Stort vidensunivers online

Som bemærket kan du naturligvis søge rådgivning hos BUPL’s ansatte. Der er dog også andre måder, hvorpå du vil kunne erhverve viden og rådgivning via BUPL, eksempelvis via deres hjemmeside. 

Herinde finder du nemlig et stort vidensunivers med velskrevne artikler om alt fra stress og konflikter på arbejdspladsen, til hvordan du skal reagere, hvis du får en arbejdsskade. 

Ligeledes finder du en række spændende artikler om aktuelle emner, da relaterer sig til pædagogfaget. 

Overblik over medlemsfordele

Vi har allerede berørt en række af de medlemsfordele, der er forbundet med at være en del af BUPL. Der er dog endnu flere end dem, vi indtil videre har nævnt, og herunder følger en punktoversigt med de – i vores øjne – største medlemsfordele. 

Listen byder både på fordele, vi allerede har berørt, og fordele, vi endnu ikke har nævnt:

  • Økonomisk sikkerhed 
  • Adgang til kompetent rådgivning relateret til arbejdsmæssige situationer
  • Mulighed for lønsikring
  • Mulighed for en fordelagtig bankaftale
  • Gratis adgang til Arbejdermuseet
  • Mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen.

Ikke et prangende ry på Trustpilot

BUPL’s Trustpilot-score er desværre ikke synderligt imponerende. 

I skrivende stund befinder den sig nemlig blot på 1,8, hvilket svarer til ‘under middel’.

Det er dog værd at nævne, at der i alt blot er 35 anmeldelser, hvilket indikerer, at BUPL ikke har gjort særligt meget aktivt for at få medlemmerne til at anmelde foreningen, og hvis man som virksomhed ikke aktivt animerer ens kunder til at anmelde ens service(s), er konsekvensen som regel, at ens Trustpilot primært fyldes med negative anmeldelser.

Og hvorfor så det?

Jo, det skyldes, at vi mennesker som regel kun giver vores mening til kende om et produkt, en service eller lignende, når vi er utilfredse, medmindre vi aktivt bliver spurgt, om ikke vi vil anmelde et produkt, en service eller lignende.

Hvad roses BUPL for?

Samlet set er 19 % af anmeldelserne af BUPL yderst positive, og hvis man isolerer disse anmeldelser, kan man se, at den ros, der er gennemgående, vedrører, at BUPL altid hjælper medlemmerne, når de har brug for det.

Flere anmeldere roser i øvrigt den juridiske afdeling, som efter sigende skulle være både yderst kompetent, hjertevarm og imødekommende. 

Derudover er der et par anmeldere, der roser BUPL’s hjemmeside, fordi den byder på en masse spændende og nyttig viden om alverdens emner relateret til arbejdsmæssige sammenhænge.

Hvad kritiseres BUPL for?

Mens 19 % af anmeldelserne er positive, er det desværre hele 81 % af anmeldelserne, der er yderst negative. Isoleres disse, kan man se, at en række gennemgående kritikpunkter er, at BUPL’s medarbejdere er svære at få fat på, og at medarbejderne kan have en tendens til at være uhøflige og arrogante i deres tone.

Ligeledes brokker en række sig over, at det er alt for vanskeligt at melde sig ud af BUPL.

Kort opsummering

BUPL er en a-kasse og fagforening målrettet pædagoger. I skrivende stund har BUPL over 60.000 medlemmer, hvilket må siges at være hæderligt. 

Disse 60.000 medlemmer nyder blandt andet godt af adgang til kompetent rådgivning fra medarbejdere med indgående kendskab til pædagogbranchen. 

Ligeledes lyder de godt af muligheden for lønsikring, muligheden for at lave en fordelagtig bankaftale samt muligheden for at blive medlem af Forbrugsforeningen.

BUPL gør uden tvivl mange ting rigtigt, men foreningen bør indiskutabelt arbejde aktivt på at forbedre sit ry online. 

På Trustpilot har BUPL nemlig blot præsteret en samlet score på 1,8 og kritiseres her for at være kendetegnet ved lange svartider og at levere mangelfuld rådgivning samt at møde medlemmerne med en uhøflig og arrogant tone. 

BUPL logo
3.2/5

3.2/5

BUPL logo
3.2/5

3.2/5

Lige nu

GRATIS fagforening i 6 måneder

Tilmeld dig i dag og få fagforening til 0 kr. i et halvt år hos vores testvinder, Det Faglige Hus.

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.