Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » B ASE (studerende)

B ASE (studerende)

Populær

4.4

/5

4.4/5
4.4/5

4.4

/5

Åben for: Alle

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Gratis

for studerende

Åben for: Alle

Vores samlede vurdering

4.4/5

4.4

Rådgivning

5/5

5.0

Er du på udkig efter en a-kasse/fagforening, der har ry for at levere rådgivning på et uhørt højt niveau, er Ase ikke noget tosset valg. 

Et netop sådant ry har denne a-kasse/fagforening nemlig, hvilket du vil få bekræftet, hvis du visiterer Ases Trustpilot-side, hvor a-kassen/fagforeningen overdynges med ros, der relaterer sig til a-kassens/fagforeningens indsats inden for rådgivningsområdet. 

Naturligvis byder Ase på særligt attraktive rådgivningsvilkår for sine medlemmer, men faktisk er a-kassen/fagforeningen så generøs med sin viden, at også ikke-medlemmer kan erhverve sig en masse viden via Ase. Viden, der blandt andet relaterer sig til arbejdsløshed, dagpenge, ledighed og at starte sin egen virksomhed. 

Som ikke-medlem kan du nemlig kvit og frit gå på opdagelse i Ases imponerende spørgsmål-svar-sektion, som du finder på Ases hjemmeside. Via denne sektion kan du finde velskrevne og letlæselige artikler om stort set ethvert forhold, der relaterer sig til dagpenge, ledighed, løn, ansættelsesforhold og meget, meget mere.

Som bemærket byder Ase dog også på en række særligt attraktive rådgivningsvilkår for sine medlemmer, og i den sammenhæng er det blandt andet værd at notere sig, at du som medlem af Ase får adgang til en række forskellige spændende videokurser, som vil kunne styrke din jobsøgningsproces. Ligeledes bør det nævnes, at du som medlem altid kan få karrieresparring med Ases dygtige personale.

Sidst, men ikke mindst er det værd at bemærke, at Ase har et uhørt godt ry, når det kommer til at vejlede og hjælpe selvstændige, og derfor er a-kassen/fagforeningen da også særligt populært hos dette segment.

Tilgængelighed

5/5

5.0

Med mere end 15 kontorer fordelt over det meste af landet må Ases tilgængelighed i et fysisk perspektiv siges at være ekstremt høj. 

Faktisk vil vi hævde, at Ase er så stærkt repræsenteret over det meste af landet, at du – uanset hvor du måtte have adresse – med garanti bor relativt tæt på mindst et af Ases mange kontorer.

Ase leverer i øvrigt ikke blot varen i forhold til tilgængelighed, når det kommer til fysisk tilstedeværelse. Også når det vedrører mulighederne for at træffe Ase online eller via telefon, er der intet at klage over. 

En påstand, der kan dokumenteres af, at Ases telefonlinjer er åbne samtlige hverdage i tidsrummet 08:00-16:00, og at du i ganske brede tidsrum vil kunne kontakte Ases personale via en brugervenlig chat på Ases hjemmeside.

Ry blandt forbrugerne

4/5

4.0

Ases ry hos forbrugerne er overvejende godt, hvilket blandt kommer til udtryk i form af en fin samlet Trustpilot-karakter, der i skrivende stund befinder sig på 4,2 ud af 5 stjerner. 

Derudover kommer det til udtryk på Ases Google My Business-profil, hvor a-kassen/fagforeningen i skrivende stund har opnået en samlet bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner.

Medlemsgoder

4/5

4.0

Som Ase-medlem kan du glæde dig over adskillige medlemsgoder, hvoraf de fleste er af faglig karakter. 

Af fagligt relevante medlemsfordele er det blandt andet værd at fremhæve, at du som Ase-medlem (af både a-kassen og fagforeningen) tildeles adgang til adskillige videokurser, og at du til enhver tid kan få karrieresparring. Ligeledes vil Ase kunne bistå med juridisk assistance, sæt du får brug for dette i arbejdsmæssig regi.

Af de ikke-fagligt relevante medlemsgoder er rabat på lektie- og eksamenshjælp og adgang til attraktive Tryg-forsikringer de mest bemærkelsesværdige.

Pris

4/5

4.0

Ase er hverken den dyreste eller billigste a-kasse/fagforening på markedet. 

Der findes en del konkurrenter, der lokker med lavere a-kasse-kontingentsatser, end Ase gør, mens prisen på et fagforeningsmedlemskab hos Ase er yderst konkurrencedygtig. Her er der nemlig blot nogle få alternativer, der er billigere.

Når Ase har opnået en så fornuftig karakter inden for parameteret ‘pris’, som a-kassen/fagforeningen har, til trods for at der findes en del a-kasser, der byder på lavere kontingentsatser, så skyldes det særligt, at vi mener, at du virkelig får noget for dine penge hos Ase. Noget, som vi synes, at vi har givet adskillige eksempler på i de foregående afsnit.

Fordele

Ulemper

Kontorer i/på:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.