Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Ase

ase screenshot 2023
0
4.5/5
Rådgivningsniveau
5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsgoder
4/5
Pris
4/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

527 kr./md.

Fagforening

74 kr./md.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Ase

Ase er en tværfaglig a-kasse, som er 100 % ejet af medlemmerne. Det tværfaglige islæt bevirker, at alle og enhver – uanset uddannelsesbaggrund, politisk overbevisning, religion og så videre – kan tilmelde sig a-kassen.

Hos Ase ønsker man at være de bedste til at levere konkurrencedygtige produkter inden for rådgivning og forsikring. Med andre ord prioriteres den kompetente rådgivning til medlemmerne yderst højt hos Ase. 

Rådgivningsmulighederne er da også mange og spænder i den grad bredt hos Ase. 

Via denne a-kasse og fagforening vil du nemlig kunne få rådgivning om alt fra juridiske kattepiner og dagpengesystemet, til hvordan du skal håndtere en penibel situation på dit arbejde, hvor du føler dig dårligt behandlet.

Kontorer i hele Danmark

Uanset hvor du måtte have bopæl i Danmark, så er sandsynligheden for, at du befinder dig i nærheden af et af Ases kontorer, rigtig, rigtig stor. 

Ase har nemlig mere end 15 kontorer fordelt over hele landet, og en række af de byer, som Ase har kontorer i, er Esbjerg, København, Aarhus, Aalborg, Odense og Slagelse. 

Fordele

Høj grad af tilgængelighed

Godt ry blandt forbrugerne

Mange medlemsfordele

Mulighed for lønsikring

Mange gode muligheder for rådgivning.

Ulemper

Ikke specialister i din branche.

Mange muligheder for kompetent rådgivning

Som medlem hos Ase har du mange muligheder for at få kompetent rådgivning, og faktisk kan du også, allerede inden du bliver medlem, få en masse kompetent rådgivning via Ase. 

På deres hjemmeside finder du nemlig grundige svar på en masse hyppigt stillede spørgsmål relateret til arbejdsløshed, dagpenge, a-kasser, at starte sin egen virksomhed og meget, meget andet. 

Denne spørgsmål-svar-sektion, som Ase står bag, fortjener en masse ros af flere årsager. Dels er det gavmildt, at Ase forærer deres hjemmesidebesøgende så meget gratis viden. 

Derudover bør det høste ros, at samtlige artikler er yderst velskrevne og letlæselige, og at fagligheden virkelig er i orden.

Adgang til en masse online-kurser

Naturligvis er der yderligere goder, hvad angår rådgivning for dem, der tilmelder sig Ase. Som medlem får du nemlig adgang til endnu mere viden end ikke-medlemmerne, og en af de ting, som du får adgang til, er en række spændende online-kurser, der alle har en varighed á 45-60 minutter. 

Samtlige af disse online-kurser kan på den ene eller anden måde gavne dig i din jobsøgning. 

Herunder følger en punktopstilling med nogle af de emner, som du vil kunne stifte bekendtskab via kurserne:

  • Hvordan du skriver den perfekte ansøgning
  • Hvordan du bruger LinkedIn i din jobsøgning
  • Hvordan du forbereder dig bedst muligt til en jobsamtale.

Få juridisk rådgivning 

Hvis du ikke blot er medlem af Ases a-kasse, men også af Ases fagforening vil du kunne få rådgivning angående juridiske spørgsmål. Et medlemskab i fagforeningen giver nemlig adgang til jurister og advokater med speciale i arbejde- og ansættelsesret.

Juridisk rådgivning kan være relevant og nyttig i flere forskellige henseender, blandt i forbindelse med at du skal underskrive en ansættelseskontrakt, eller hvis den virksomhed, du er ansat hos, går konkurs.

Gode rådgivningsmuligheder for selvstændige 

Ase er en meget populær a-kasse samt fagforening hos selvstændige, hvilket uden tvivl hænger sammen med, at rådgivningsmulighederne for selvstændige er helt i top hos Ase. 

Som relativt nyudklækket iværksætter støder man som regel på mange spørgsmål, der på den ene eller anden måde involverer jura. Det kan være spørgsmål omkring sygdom hos medarbejdere, ansættelse af medarbejdere og barsel hos medarbejdere. 

Det er de færreste iværksættere, der svømmer i penge fra dag et, hvorfor der næppe er råd til at søge assistance hos en advokat, når de mange spørgsmål melder sig. 

Som medlem hos Ase slipper du for at bekymre dig om advokatudgifter eller ubesvarede spørgsmål relateret til jura. Hos Ase giver dit fagforeningskontingent dig nemlig ret til gratis juridisk rådgivning. 

Mange medlemsfordele

Som medlem af Ases a-kasse og fagforening får du en masse medlemsfordele af faglig karakter. Nogle af disse fordele har vi allerede berørt, såsom adgang til online-kurser og muligheden for juridisk rådgivning. 

Fordelene er dog endnu flere end blot ovenstående to, og med henblik på at overskueliggøre samtlige fordele så meget som muligt for dig, kommer de – i vores øjne – største herunder i punktform:

  • Mulighed for at få dagpenge
  • Mulighed for at tegne billige forsikringer
  • Mulighed for lønsikring (tilkøbsmulighed)
  • Børneforsikring
  • Adgang til outplace-forløb (kræver du køber adgang til lønsikring)
  • Hjælp ved arbejdsskade
  • En masse nyttig rådgivning.

Et rigtig fint ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Ase modtaget over 2.500 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,4, hvilket svarer til ‘fremragende’. 

Dermed er det ikke helt forkert at konkludere, at Ases’ medlemmer overordnet set er ekstremt tilfredse med a-kassen og fagforeningen. 

Ligeledes er det værd at nævne, at det – i skrivende stund – er rigtig længe siden, at Ase har fået en negativ anmeldelse med dertilhørende forklaring. 

Næsten alle nyere anmeldelser er positive og indeholder 4 eller 5 stjerner.

Hele 64 % af de forbrugere, der har anmeldt Ase på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens 15 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses Ase for?

Af de positivt stemte forbrugere roses Ase især for at levere sublim rådgivning på et forståeligt niveau. Derudover roses Ase af flere Trustpilot-anmeldere for at levere nogle gode outplacement-forløb.

Mange anmeldere påpeger tilmed, at de føler, at Ase klæder dem rigtig godt på i forhold til jobsøgningsprocessen, og at Ases vejledning aktivt har spillet en afgørende rolle for, hvor hurtigt de landede et relevant og godt job.

Hvad kritiseres Ase for?

Som bemærket er det efterhånden længe siden, at Ase har fået en negativ anmeldelse. Dette er værd at fremhæve, da kritikken i de negative anmeldelser derfor ikke nødvendigvis er så relevant længere, som dengang anmeldelserne blev skrevet. Meget tyder nemlig på, at Ase har taget kritikpunkterne til sig og forbedret deres service på de områder, hvor det har haltet før i tiden. 

Hvorom alting er, så kritiseres Ase af nogle forbrugere for deres online-kurser, som umiddelbart mangler lidt tyngde. Nogle forbrugere synes  i hvert fald, at nogle af kurserne er på et for simpelt og banalt niveau.

Derudover er der nogle ganske få, der har haft dårlige oplevelser i forhold til Ases rådgivning. Nogle hævder, at de ikke har fået svar på deres mails, mens andre ganske enkelt ikke fik den viden serveret, som de havde forventet. Dette er dog virkelig et fåtal, og langt de fleste anmeldelser indeholder faktisk positive tilkendegivelser angående netop rådgivningen, hvorfor vi godt tør love, at denne er på et yderst højt niveau til trods for nogle få negative anmeldelser herom.

Kort opsummering

Ase er en tværfaglig a-kasse, der tilbyder en masse medlemsfordele af faglig karakter. Som medlem hos Ase kan du nemlig i den grad blive klædt godt på, uanset om du er lønmodtager på jagt efter drømmejobbet eller nyudklækket iværksætter, der står foran din første medarbejderansættelse. 

Rådgivningsmulighederne hos Ase er helt i top og dejligt forskelligartede. Du vil nemlig kunne få viden via alt fra online-kurser og velskrevne artikler til telefonssamtaler og mailudvekslinger.

Uanset hvor i landet du måtte have adresse, vil du formentlig være relativt tæt på et eller flere af Ases kontor(er). På nuværende tidspunkt har Ase nemlig over 15 kontorer fordelt udover hele Danmark. 

Hos A-kasse-guiden er vi – som du nok fornemmer – yderst begejstrede for Ase, og det er vi langt fra ene om at være. Også medlemmerne hylder nemlig a-kassen og fagforeningen, hvilket særligt kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Ase i skrivende stund har scoret 4,4 stjerner ud af 5 baseret på over 2.500 forbrugeranmeldelser.

ASE logo 300x150
4.5/5

4.5/5

Tilbud:

6 mdr. gratis fagforening

ASE logo 300x150

Tilbud:

6 mdr. gratis fagforening

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.