Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Virksom

Lederne Virksom screenshot
0
4.1/5
Rådgivning
4.5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
3/5
Medlemsgoder
3.5/5
Pris
4/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

499 kr./md.

Fagforening

220 kr./md.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Virksom

Virksom er en a-kasse og fagforening målrettet selvstændige. Derfor vil du som medlem af Virksom kunne få målrettet rådgivning tilpasset din specifikke situation som selvstændig. 

Udover at du vil kunne få en masse nyttig rådgivning som medlem af Virksom, så vil et medlemskab også give dig økonomisk sikring i tilfælde af ledighed. Medlemskabet vil nemlig være afgørende for, hvorvidt du kan få dagpenge, sæt du skulle være så uheldig at fejle med din drøm som iværksætter og ende med at måtte melde dig ledig. 

Via Virksom kan du i øvrigt også blive sikret økonomisk, hvis du skulle være så uheldig at blive så syg, at du ikke kan arbejde. 

Som selvstændig er der derfor mange gode grunde til at vælge Virksom som sin a-kasse og fagforening.

Fordele

Målrettet selvstændige

Mange gode muligheder for rådgivning.

Ulemper

Ikke noget særligt godt ry på Trustpilot

Byder på en masse fine rådgivningsmuligheder

Som medlem af Virksoms a-kasse og fagforening vil du kunne få rådgivning omkring enhver tænkelig situation, som du vil kunne ende i som selvstændig. 

Uanset om du mangler juridisk assistance i forbindelse med udarbejdelse af medarbejderkontrakter, eller du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere sexchikane i din virksomhed, så vil du kunne få hjælp af kompetente rådgivere hos Virksom. 

Når du ønsker hjælp, kan du naturligvis ringe til Virksom, men du kan også erhverve den rådgivning og viden, du søger på andre måder end via et telefonisk opkald. 

Eksempelvis har Virksom skrevet en masse fine artikler om typiske udfordringer som selvstændig, hvorfor det er sandsynligt, at de også har skrevet en artikel om den udfordring, som du måtte stå i.

Derudover vil du via Virksom kunne finde en masse spændende kurser, da du som medlem får adgang til Ledernes KompetenceCenter. 

Sidst, men ikke mindst vil vi gerne – i forhold til rådgivningsmulighederne – slå et slag for Virksoms podcast ‘Når Ildsjæle Mødes’.

I denne podcastserie mødes en erfaren selvstændig med en ung, succesrig iværksætter og udveksler erfaringer. Podcasten er i vores øjne interessant og nyttig for stort set enhver iværksætter, uanset hvilken branche vedkommende tilhører, og hvor langt på iværksætter-rejsen vedkommende er.

Fine medlemsfordele

Vi har allerede berørt en række af de medlemsfordele, der er forbundet med at være medlem af Virksoms a-kasse og fagforening. Da du har fået en del oplysninger på kort tid, er det dog langt fra sikkert, at samtlige medlemsfordele har klistret sig fast til din hjernemasse.

Derfor kommer der herunder en punktopstilling med samtlige medlemsfordele for Virksom-medlemmer. Nogle af fordelene er – som bemærket – allerede nævnt, mens andre vil være nye for dig:

  • Sikrer dig økonomisk tryghed 
  • Rigtig fine rådgivningsmuligheder
  • Få skræddersyet pensionsordning 
  • Mulighed for at tegne billige private og erhvervsmæssige forsikringer 
  • Hjælp til inkasso-sager
  • Adgang til gratis juridisk hjælp.

Klarer sig ikke synderligt godt på Trustpilot

I skrivende stund har Virksom blot modtaget 24 anmeldelser på Trustpilot, hvilket indikerer, at organisationen ikke har været særlig aktiv i forhold til at animere medlemmerne til at skrive anmeldelser.

Når man ikke aktivt gør en indsats for at få sine medlemmer/kunder til at anmelde sin service, så vil det typisk primært være de medlemmer/kunder, der har haft dårlige oplevelser med ens service, der vælger at skrive anmeldelser. 

Vi mennesker har nemlig en tendens til kun at råbe højt af egen fri vilje, når vi føler os uretfærdigt behandlet.

Dette forhold kan sagtens være afgørende for, at Virksom i skrivende stund blot har præsteret en samlet karakter på 2,7, hvilket på ingen måde kan siges at være særligt tilfredsstillende.

42 % af de forbrugere, der har anmeldt Virksom på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens 42 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses Virksom for?

Hvis man isolerer de positive anmeldelser, kan man se, at den ros, der for det meste går igen, vedrører, at Virksom altid leverer kompetent og service-minded hjælp, og at hjælpen kommer yderst hurtigt. 

Flere anmeldere værdsætter særligt muligheden for at få juridisk vejledning samt muligheden for at downloade skabeloner til forskellige formål, eksempelvis til et rykkerbrev, en ansættelseskontrakt og mange andre ting. 

Hvad kritiseres Virksom for?

Hvis man isolerer alle de negativt stemte anmeldelser, kan man se, at de kritikpunkter, der er gennemgående, blandt andet vedrører sælgere, der har lovet for meget. Derudover brokker nogle enkelte sig over kvaliteten af den rådgivning, de har fået.

Kort opsummering

Virksom er en a-kasse målrettet selvstændige. De ting, der taler allermest for en indmeldelse i Virksom, er organisationens konkurrencedygtige kontingentsats, at de er i stand til at levere rådgivning på et højt niveau til selvstændige, og at de byder på nyttige værktøjer for netop dette segment.

Det vil være forkert at sige, at Virksoms ry på Trustpilot taler for en indmeldelse, da mange andre a-kasser hyldes væsentligt mere på denne platform, end Virksom gør.

Lederne Virksom logo 300x150
4.1/5

4.1/5

Lederne Virksom logo 300x150
4.1/5

4.1/5

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.