Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
NNF

NNF screenshot
0
3.4/5
Rådgivningsniveau
4/5
Tilgængelighed
4/5
Ry blandt forbrugerne
3/5
Medlemsgoder
4/5
Pris
2/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

553 kr./md.

Fagforening

409 kr./md.

Uddybende intro til og anmeldelse af
NNF

NNF er et fagforbund, der henvender sig til følgende professioner og brancher: Bagere, slagtere, mejeriansatte og sukker-, chokolade- samt tobaksindustrien. 

I skrivende stund er der mere end 20.000 medlemmer af NNF, og hvem ved; måske udvises fællesskabet med endnu en, når du har færdiglæst denne anmeldelse.

NNF er en del af Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), hvilket gør, at NNF kan trække på FH’s kræfter og kompetencer, når NNF-medlemmernes udfordringer fordrer dette. 

Afdelinger i det meste af landet

Uanset hvor du måtte have bosat dig i landet, er der en ganske god mulighed for, at din bopæl befinder sig i nærheden af en af NNF’s afdelinger. 

NNF har nemlig afdelinger i det meste af landet, og en række af de byer, hvori du vil kunne støde på et NNF-kontor, er Ringsted, København, Rønne, Odense, Fredericia, Esbjerg, Aalborg, og Holstebro. 

Fordele

Kontorer i mange byer

Specialiserede i medlemmernes brancher

Mange gode muligheder for rådgivning.

Ulemper

Ikke mulighed for lønsikring

Sløjt ry på Trustpilot

Dyrere end mange af alternativerne.

Få al den hjælp, du har brug for

Hvis du både melder dig ind i NNF’s a-kasse og fagforening, vil du dels være garanteret et økonomisk sikkerhedsnet i tilfælde af ledighed, men du vil også kunne få fagligt kompetent hjælp og rådgivning til arbejdsrelaterede udfordringer og problemstillinger.

Eksempler herpå kunne være problemer med din arbejdsgiver, i tilfælde af du bliver ramt af en arbejdsskade, hvis du chikaneres, eller hvis du bliver ramt af stress.

Uanset om du ønsker rådgivning over telefon, via et fysisk møde eller over mail, vil det, du foretrækker, naturligvis kunne lade sig gøre hos NNF.

NNF byder på en masse gratis viden

Det er ikke kun medlemmerne, der fodres med en masse viden hos NNF. På deres hjemmeside ligger der nemlig en masse materiale frit tilgængeligt, som du – selvom du ikke måtte være medlem af fagforbundet – vil kunne tilgå. 

Blandt materialet finder du blandt andet informative guides om sexchikane og mobning på arbejdspladsen. Ydermere vil du kunne finde inputs til, hvordan du kan håndtere smerter forårsaget af fysisk krævende arbejde og meget, meget andet. 

Vi letter på hatten over NNF’s generøsitet, når det kommer til at dele viden, men må også konkludere, at et råd, der gives i mange artikler, er, at man bør rette henvendelse til sin lokalafdeling hos NNF for at få yderligere hjælp. 

Med andre ord er et medlemskab hos NNF eller en anden fagforening derfor nødvendigt, hvis man skal have løst sine udfordringer på arbejdspladsen på en fyldestgørende måde.

Overblik over medlemsfordele

Som tidligere bemærket er du sikret retten til dagpenge samt retten til hjælp og assistance med at løse problemer på arbejdspladsen, hvis du er medlem af NNF’s a-kasse og fagforening.

Disse medlemsgoder er dog langt fra de eneste, som et NNF-medlem forkæles med. En række yderligere medlemsgoder til medlemmerne er nemlig:

  • Rabat hos PlusKort-partnere
  • Mulighed for billigt billån
  • Mulighed for at leje eksklusive feriehuse
  • Tilskud til efterskoleophold for dit barn
  • Gratis adgang til Arbejdermuseet.

Mindre godt ry på Trustpilot

I skrivende stund har NNF blot modtaget 9 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,2, hvilket svarer til ‘middel’. 

Hverken antallet af anmeldelser eller den samlede karakter kan siges at være særligt imponerende. 

Faktisk lugter Trustpilot-profilen af, at NNF kunne gøre en del ting bedre for deres medlemmer. 

Hvad roses NNF for?

Hvis vi starter med det sjove og kigger på de positive anmeldelser, kan vi konstatere, at NNF roses for at være yderst hjælpsomme og tilgængelige.

Hvad kritiseres NNF for?

Isolerer vi derimod de negativt stemte anmeldelser, kan vi se, at den kritik, der er gennemgående, vedrører mangelfuld rådgivning samt sammenstød med medarbejdere, der hverken har været så høflige og hjælpsomme, som medlemmerne havde forventet. 

Ydermere er der nogle få, der synes, at det er unødvendigt besværligt at melde sig ud af fagforbundet. 

I forhold til både rosen og kritikken er det vigtigt at påpege, at begge dele tager afsæt i ganske få anmeldelser, hvorfor hverken ros eller kritik nødvendigvis er repræsentativt for størstedelen af de nuværende og tidligere medlemmers holdning til NNF. 

Kort opsummering

NNF er et fagforbund, der henvender sig til følgende professioner og brancher: Bagere, slagtere, mejeriansatte og sukker-, chokolade- samt tobaksindustrien. 

Hvis du tilhører en af disse professioner/brancher, vil du formentlig få stor glæde af et medlemskab hos NNF.

Fagforbundet har nemlig indgående kendskab til medlemmernes brancher – og derfor også din – hvorfor de formentlig vil kunne rådgive og hjælpe dig på et højere niveau, end eksempelvis en tværfaglig a-kasse og fagforening vil kunne.

Når det er sagt, så er det desværre ikke, fordi træerne vokser ind i himlen for NNF; der er nemlig en række vækstpunker for fagforbundet.

Et af disse er kontingentsatsen, som er i den høje ende. Et andet er NNF’s ry på Trustpilot, som næppe blæser særligt mange bagover. 

Til gengæld får et blik på medlemsgoderne beslutningspendulet til at svinge i en positiv retning. Disse goder er der nemlig en hel del af. Med andre ord er der altså både en del, der taler for, og en del, der taler imod, et medlemskab hos NNF.

Fødevareforbundet a-kasse logo 300x150
3.4/5

3.4/5

Fødevareforbundet a-kasse logo 300x150
3.4/5

3.4/5

Lige nu

GRATIS fagforening i 6 måneder

Tilmeld dig i dag og få fagforening til 0 kr. i et halvt år hos vores testvinder, Det Faglige Hus.

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.