Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » P Magistrenes (Studerende)

P Magistrenes (Studerende)

3.7

/5

3.7/5
3.7/5

3.7

/5

Åben for: Humanister og scient.er

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Ingen

Åben for: Humanister og scient.er

Vores samlede vurdering

3.7/5

3.7

Rådgivning

5/5

5.0

Rådgivningsmulighederne hos Magistrenes A-kasse er både enormt gode og alsidige. 

Med andre ord betyder det, at du som medlem af Magistrenes A-kasse vil kunne få rådgivning af høj kvalitet på mange forskellige måder.

Eksempelvis vil du kunne få gode råd af en karriererådgiver med et dybdegående kendskab til din branche om, hvordan du tager de næste trin op ad din karrierestige, men derudover vil du også kunne erhverve dig en hulens masse viden via de mange online-kurser og webinarer, som Magistrenes A-kasse inviterer sine medlemmerne til. Kurser og webinarer, som i øvrigt får en del ros på Trustpilot. 

Ydermere er det i forhold til rådgivningsparameteret værd at bemærke, at du som medlem af Magistrenes A-kasse inviteres til adskillige faglige arrangementer, hvor du dels vil kunne tilegne dig nye kompetencer samt udvikle dine eksisterende, men hvor du også vil kunne udbygge dit faglige netværk. 

Tilgængelighed

3/5

3.0

Magistrenes A-kasse er fysisk til stede i Danmarks fire største byer. Med andre ord betyder det, at hvis du bor i eller i nærheden af enten Aarhus, Aalborg, Odense eller København, så bor du også tæt på et af Magistrenes kontorer. 

Sammenligner man Magistrenes A-kasses fysiske tilstedeværelse med de store a-kasser, eksempelvis Ase og Det Faglige Hus, må der siges at være plads til forbedring for Magistrenes A-kasse. De store a-kasser har nemlig væsentligt flere kontorer rundt omkring i landet.

Fysisk tilstedeværelse er dog ikke det eneste forhold, vi anser som centralt, når vi vurderer, i hvilket omfang en a-kasse kan betegnes som værende tilgængelig. I den sammenhæng kigger vi nemlig også på, hvor let a-kassen er at komme i kontakt med via telefon og deslige, og på det område leverer Magistrenes A-kasse på et godkendt niveau, men ej heller mere end det.

A-kassen kan nemlig træffes telefonisk samtlige hverdage i tidsrummet 09:00-15:00 med undtagelse af fredag, hvor linjerne lukker klokken 13:00.

Ry blandt forbrugerne

4.5/5

4.5

Magistrenes A-kasse har et rigtig godt omdømme blandt forbrugerne. 

Noget, der blandt andet kommer til udtryk på Magistrenes A-kasses Trustpilot-side, hvor a-kassen i skrivende stund har opnået en samlet karakter på 4,6 ud af 5 stjerner. 

Medlemsgoder

3/5

3.0

Hos Magistrenes A-kasse lokker man med en række fine medlemsgoder. Ingen af disse – som alle er af faglig karakter – kan dog siges at være særligt ekstraordinære.

I vores øjne er de mest nævneværdige medlemsfordele følgende:

  • Formidable rådgivningsmuligheder
  • Fagspecialiseret A-kasse
  • Adgang til mange spændende faglige arrangementer.

Pris

3/5

3.0

Magistrenes A-kasse er blandt de dyreste a-kasser. På nuværende tidspunkt er der nemlig blot en håndfuld a-kasser, der er dyrere.

Når a-kassen – trods ovenstående faktum – trods alt opnår 3 ud af 5 stjerner i forhold til parameteret ‘pris’, så skyldes det to ting. 

Dels skyldes det, at vi mener, at du får fornuftig værdi for dine penge hos Magistrenes A-kasse, men derudover skyldes det, at Magistrenes A-kasse ikke er synderligt meget dyrere end mange af de billigere alternativer. Som regel er der tale om ganske få kroner på månedsbasis. 

Fordele

Ulemper

Kontorer i:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.