Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
Lederne

0
4.5/5
Rådgivningsniveau
5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Medlemsgoder
4/5
Pris
4.5/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

499 kr./md.

Fagforening

220 kr./md.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Lederne

Lederne er en interesseorganisation, der byder på både a-kasse og fagforening. Organisationen er ikke for alle, men derimod udelukkende – som navnet antyder – for ledere samt andre betroede medarbejdere. 

En snæver målgruppe er lig med et målrettet fokus, hvorfor Ledernes afgrænsede målgruppeappel bevirker, at Lederne er en a-kasse samt fagforening, der er 100 % specialiseret i ledelsesbranchen.

Dette forhold gør Lederne yderst attraktiv for alle og enhver, der i erhvervsmæssig sammenhæng kan kaldes for ledere, og at Lederne er en attraktiv a-kasse samt fagforening må i den grad siges at kunne verificeres af Ledernes høje medlemstal, der har krydset 110.000. 

Lederne er desuden ikke blot en stor interesseorganisation, det er også en yderst erfaren en af slagsen. I mere end 100 år har Lederne nemlig eksisteret og arbejdet på at forbedre ledelsesforhold og -stil rundt omkring på de danske arbejdspladser samt arbejdet på at give medlemmerne de bedst mulige forudsætninger for at excellere som ledere.

For Lederne er glade og tilfredse medlemmer en hjertesag, og derfor ligger Lederne på ingen måde på den lade side. De sørger altid for at være med på noderne og udbyde de rådgivningstilbud og deslige, der forventes i en moderne og omskiftelig verden.

Over 20 afdelinger fordelt over hele landet 

Uanset hvor du måtte have adresse, kan du vide dig sikker på, at din bopæl befinder sig i nærheden af mindst et af Ledernes kontorer. 

Lederne har nemlig over 20 kontorer spredt ud over hele landet, hvilket har været afgørende for, at vi har været ret så gavmilde med vores bedømmelse i kriteriet ’tilgængelighed’.

En række af de byer og områder, hvor Lederne er repræsenteret, er Vendsyssel, Østjylland, København Nord, Bornholm og Vestsjælland.

Fordele

Høj grad af tilgængelighed

Godt ry blandt forbrugerne

Mange medlemsfordele

Mulighed for lønsikring

Specialister i ledelsesbranchen.

Ulemper

Kan ikke helt konkurrere med de allerbilligste a-kasser og fagforeninger.

Styrk din evner som leder via et medlemskab

Som medlem af Ledernes a-kasse samt fagforening vil du naturligvis være økonomisk sikret, sæt du skulle være så uheldig at blive ledig. I hvert så længe du overholder gældende forpligtelser for at få dagpenge. 

Dog er den økonomiske sikkerhed langt fra det eneste argument, der er for at tilmelde sig Ledernes a-kasse og fagforening. Et andet tungtvejende argument er, at medlemskabet kan være yderst givende for din faglige udvikling, da du som medlem blandt andet tildeles adgang til en ledelsesrådgiver, som du vil kunne sparre med omkring måden, hvorpå du leder. 

Derudover byder Lederne på en masse forskellige spændende kurser målrettet folk i ledende stillinger. Lederne byder både på kurser til uerfarne ledere og kurser til ledere med mange års erfaring.

Ydermere vil et medlemskab give dig mulighed for sparring-sessioner med en karriererådgiver, der vil kunne kortlægge dine kompetencer samt muligheder og hjælpe dig på vej mod at definere drømmejobbet og ikke mindst at assistere med at udforme en plan for at lande dette.

Mange medlemsfordele

Et medlemskab hos Lederne byder på adskillige medlemsfordele, og nogle af de største har vi allerede nævnt. Det er dog langt fra sikkert, at du husker alle, da du er blevet overdynget med en hulens masse informationer på relativt kort tid. 

Derfor har vi samlet alle de største medlemsfordele herunder i en punktform, så præsentationen af disse bliver så overskuelig som mulig for dig:

  • Økonomisk sikkerhed
  • Adgang til ledelsesrådgiver
  • Adgang til en masse faglige kurser 
  • Mulighed for at sparre med karriererådgiver
  • Mulighed for at få gratis juridisk assistance
  • Mulighed for lønsikring
  • Mulighed for at tilkøbe billige forsikringer.

Et rigtig fint ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Lederne modtaget over 450 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,8, hvilket svarer til ‘god’.

Det virker dermed til, at Lederne lykkes med, hvad de ønsker – nemlig at levere rådgivningstilbud og service på et så højt niveau, at deres medlemmer ikke kan være andet end tilfredse.

Hele 67 % af de forbrugere, der har anmeldt Lederne på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens 19 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses Lederne for?

I de positivt stemte anmeldelser er der nogle forhold, som er gennemgående. Et af disse forhold er, at Ledernes medarbejdere leverer en nærværende rådgivning, hvor de virkelig sætter sig i medlemmets sted. 

Hjælpen og sparringen beskrives af mange som værende professionel, høflig og gavnlig. Ydermere roses Lederne ofte for at respondere hurtigt og at være gode til at følge op i diverse sager.

Hvad kritiseres Lederne for?

Som bemærket er en lille andel af den samlede mængde anmeldelser negative, og de kritikpunkter, der hyppigst rettes mod Lederne, er, at Lederne har mere travlt med at sælge forsikringer end at hjælpe medlemmerne. 

Ydermere kritiseres Lederne af flere anmeldere for at levere dårlig og mangelfuld rådgivning. Dette kritikpunkt stiller vi os dog kritiske overfor, da netop rådgivningen er noget af det, der ofte roses hos de anmeldere, der er positivt stemte.

Kort opsummering

Lederne er en faglig organisation målrettet ledere og andre betroede medarbejdere. På nuværende tidspunkt har Lederne over 110.000 medlemmer på landsplan, og intet tyder på, at dette medlemstal falder foreløbigt. 

Lederne er nemlig en yderst tilgængelighed a-kasse og fagforening, der byder på en række attraktive medlemsfordele, såsom karrieresparring med en karriererådgiver, der til fulde forstår den erhvervsmæssige verden, som medlemmerne er en del af. 

Derudover giver et medlemskab adgang til en ledelsesrådgiver, som du vil kunne sparre med omkring måden, hvorpå du leder.

Ydermere har Ledernes medlemmer mulighed for at deltage i forskellige kompetencestyrkende kurser.

Med andre ord er der altså en masse faglige gevinster forbundet med at være medlem af Lederne. Der er dog også andre gevinster, eksempelvis muligheden for at tilkøbe billige forsikringer.

Lederne har et klart defineret mål om at at levere rådgivning samt service på et niveau, hvor medlemmerne ikke kan være andet end tilfredse, og hvis man kigger på Trustpilot, ser det ud til, at Lederne lykkes ganske godt med for at forløse dette mål. På Trustpilot har Lederne nemlig i skrivende stund scoret 3,8 stjerner samlet set. 

I vores øjne er Lederne det perfekte valg for dig, hvis du er leder eller betroet medarbejder. Lederne er en smule dyrere end de billigste a-kasser og fagforeninger, men prisforskellen er tangerende marginal. 

Lederne logo 300x150
4.5/5

4.5/5

Lederne logo 300x150
4.5/5

4.5/5

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.