Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Hjem » F CA (Studerende)

F CA (Studerende)

4.1

/5

4.1/5
4.1/5

4.1

/5

Åben for: Alle

A-kasse

Gratis

for studerende

Fagforening

Ingen

Åben for: Alle

Vores samlede vurdering

4.1/5

4.1

Rådgivning

5/5

5.0

Der er ikke en finger at sætte på CA’s rådgivningsindsats, hvilket også fremstår klart og tydeligt, hvis man besøger CA’s Trustpilot-side, hvor a-kassen høster enormt meget ros netop for rådgivningsdelen. 

Hvis vi skal give en a-kasse/fagforening en høj karakter i forhold til rådgivningsparameteret, er det dels vigtigt, at rådgivningsniveauet er på et højt niveau, men samtidigt er det også af stor vigtighed, at a-kassen/fagforeningen byder på alsidige og varierede rådgivningstilbud, og hos CA må man i den grad sige, at begge dele gør sig gældende.

Som CA-medlem kan du nemlig modtage kompetent rådgivning på mange forskellige måder. Eksempelvis kan du få tilknyttet en karrierevejleder, der kan give dig gode råd til, hvordan du tager de næste skridt opad karrierestigen.

Derudover får du adgang til adskillige faglige og kompetenceudviklende kurser.

Ydermere tilbyder CA at hjælpe dig i forbindelse med lønforhandlinger, lige såvel som a-kassen tilbyder at give dig feedback på dine ansøgninger, såfremt du ønsker dette.

Tilgængelighed

3.5/5

3.5

Bor du i eller i nærheden af en af storbyerne, bor du også tæt på et CA-kontor. CA er nemlig til stede i de fire største danske byer samt Kolding. 

Med andre ord har CA altså fem kontorer i Danmark, hvilket gør, at a-kassen er nogenlunde tilgængelig i et fysisk perspektiv, men ej heller mere end det. 

Når vi vurderer, i hvilket omfang en a-kasse kan siges at være tilgængelig, kigger vi dog ikke blot på a-kassens fysiske tilstedeværelse. Også hvor tilgængelig a-kassen er via telefon og deslige spiller en centrale rolle for vores vurdering, og på det område klarer CA sig også fornuftigt uden at imponere.

A-kassen kan nemlig træffes telefonisk samtlige hverdage i tidsrummet 08:30-15:00, hvilket er hæderligt, men ikke meget mere end det. 

Ry blandt forbrugerne

5/5

5.0

CA’s ry blandt forbrugerne er helt i top, hvilket kan dokumenteres af, at CA – i skrivende stund – har opnået en samlet karakter på hele 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket er uhørt højt og flot.

Medlemsgoder

4/5

4.0

CA byder på en hulens masse medlemsfordele, hvor nogle er af faglig karakter, mens andre er af ikke-faglig karakter. 

I forhold til de fagligt relevante medlemsfordele er de mest attraktive i vores øjne følgende:

  • Adgang til spændende webinarer
  • Fantastiske rådgivningstilbud
  • Mulighed for at få taget en gratis personanalyse.

Som bemærket lokker CA også med en række medlemsfordele, der er af ikke-faglig karakter. I den gruppe er de – i vores øjne – mest interessante følgende:

  • Billige forsikringer
  • Rabat på Børsen, Politiken og Børneavisen
  • Adgang til gaveshop med nedsatte varer
  • Rabat hos udvalgte restauranter
  • Rabat på deals.

Pris

3/5

3.0

På nuværende tidspunkt er CA den dyreste tværfaglige a-kasse, der findes. Dog findes der en række fagspecifikke a-kasser, der er dyrere end CA. 

Når CA – trods det faktum at a-kassen er den dyreste tværfaglige a-kasse – opnår en hæderlig karakter i forhold til parameteret ‘pris’ hos os, så hænger det dels sammen med, at vi mener, at CA virkelig tilbyder høj værdi for pengene, men også at CA blot er et par kroner dyrere på månedsbasis end mange af de billigere alternativer. 

Fordele

Ulemper

Kontorer i:

Medlemstal:

Kilde: STAR.dk

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.