Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
HK

HK screenshot
0
4.1/5
Rådgivningsniveau
4.5/5
Tilgængelighed
5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsgoder
4.5/5
Pris
2/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

517 kr./md.

Fagforening

474 kr./md.

Uddybende intro til og anmeldelse af
HK

På HK’s dåbsattest er årstallet 1900 anført, hvilket gør HK til et af de ældste fagforbund i Danmark. Siden begyndelsen har HK haft et mål om at skabe bedre arbejdsforhold for medlemmerne, hvilket stadigvæk er et hovedfokus den dag i dag.

HK har en tagline, der lyder således: “Vi støtter dig gennem dit arbejdsliv.”

Dette betyder blandt andet, at du – såfremt du er medlem – kan søge rådgivning og hjælp hos HK, hvis du har udfordringer med enten din løn, at du er stresset, at arbejdsmiljøet på din arbejdsplads udfordrer dig, eller hvis du har spørgsmål til din overenskomst.

HK agerer dog også hellere end gerne sparringspartner i de perioder af dit liv, hvor du ikke har et job. 

Faktisk har HK udviklet et helt koncept målrettet ledige. Dette hedder ‘Kom Godt Videre’ og byder blandt andet på muligheden for at tale med en skarp rådgiver, muligheden for at få assistance til at udforme sine jobansøgningspapirer samt muligheden for at få adgang til en række relevante online-kurser. 

Få juridisk assistance

Hvis du på et tidspunkt i dit arbejdsliv får behov for juridisk rådgivning og retshjælp, træder HK hellere end gerne til. 

Medlemmerne kan nemlig få adgang til jurister, der vil kunne hjælpe med blandt andet at løse eventuelle konflikter med ens arbejdsgiver.

Er en sag så penibel, at den skal igennem retssystemet, kan HK’s juridiske team føre sagen fra start til slut, uden at det koster ekstra.

Kontorer i hele landet

HK har kontorer i hele landet, så uanset hvor du måtte bo, kan du være sikker på, at der befinder sig mindst et HK-kontor i nærheden af dig. 

For at eksemplificere i hvor mange byer der findes HK-kontorer, kan vi fortælle, at du vil kunne støde på HK-afdelinger i blandt andet Viborg, København, Rønne, Herning, Skive, Aalborg, Frederikshavn, Hobro, Vejle, Billund, Esbjerg og Tønder.

Fordele

Mere end 120 års erfaring

Fornemt ry på Trustpilot

Danmarks næststørste fagforbund

Kontorer i hele landet

Mange gode muligheder for rådgivning.

Ulemper

Ikke den billigste løsning på markedet.

Fleksibel rådgivning på et højt niveau

Uanset om du måtte være i arbejde eller ledig, vil du kunne få kompetent rådgivning hos HK til at løse den problemstilling, du måtte befinde dig i. 

Ethvert medlem er nemlig mere end velkommen til at ringe til HK i telefontiden for at få hjælp til de(t) problem(er), som medlemmet måtte have. Ønsker du et fysisk møde eller rådgivning over mail, kan dette naturligvis også lade sig gøre hos HK.

Det er vist ikke helt forkert at hævde, at HK på ingen måde er fedtede med deres rådgivning og viden, hvilket blandt andet kommer til udtryk på deres hjemmeside, hvor du selv som ikke-medlem vil kunne finde en masse gode råd og en masse vejledning om blandt andet følgende emner: Stress, barsel, sygemelding, ferie og ledighed. 

Noget af den rådgivning, der ligger frit tilgængeligt på hjemmesiden, omhandler udelukkende forhold for HK-medlemmer, mens andet er generisk.

 Adgang til en masse fine online-kurser

Som tidligere bemærket byder HK også på adgang til en række spændende online-kurser for de medlemmer, der måtte være jobsøgende. 

I skrivende stund kan du som HK-medlem tage følgende kurser:

Overblik over medlemsfordele

Vi har allerede berørt en række af de fornemme medlemsfordele, der er ved at melde sig ind i HK, men vi har endnu ikke afdækket området udtømmende. 

Med henblik på at overskueliggøre medlemsfordelene med et medlemskab hos HK så meget som muligt kommer de største fordele herunder i punktform:

  • En masse spændende rabatter, blandt andet til Legoland, Randers Regnskov og meget, meget andet
  • Billige forsikringer
  • Mulighed for at leje eksklusive feriehuse
  • Billigt billån
  • Kyndig rådgivning 
  • Adgang til en række nyttige online-værktøjer 
  • Mulighed for at få et billigt mobilabonnement.

Fornemt ry på Trustpilot

I skrivende stund har HK Danmark modtaget over 1700 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,3 hvilket svarer til ‘fremragende’. 

Dermed er det vist ikke helt forkert at konkludere, at HK’s medlemmer overordnet set er meget tilfredse med den service, som HK byder på.

Hele 62 % af de forbrugere, der har anmeldt HK Danmark på Trustpilot, har kvitteret med fem stjerner, mens 20 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses HK for?

Hvis man isolerer alle de positive anmeldelser, vil man se, at megen af den ros, der er gennemgående, vedrører den rådgivning, som HK’s ansatte giver deres medlemmer. 

Flere bemærker med stor tilfredshed, at den konsulent, de har fået stillet til rådighed, har været både respektfuld, vidende og nærværende. 

Ydermere roses HK for at være hurtige til at respondere på de forespørgsler, de får.

 

Hvad kritiseres HK for?

Selvom HK overordnet set klarer sig flot på Trustpilot, så finder man da også en række negativt stemte anmeldelser på denne platform.

Isolerer man disse, vil man se, at de kritikpunkter, der typisk rettes mod HK, vedrører mangelfuld hjælp og rådgivning.

Det betyder altså, at det ikke er alle, der føler, at HK formår at løse medlemmernes problemer til UG. Noget, som vi ellers fik indtrykket af, da vi læste de positive anmeldelser.

Umiddelbart tyder den modstridende kritik på Trustpilot på, at det ikke er alle HK’s medarbejdere, der er lige dygtige, men at langt de fleste kan deres kram og leverer rådgivning på et uhørt højt niveau. 

Kort opsummering

HK er Danmarks næststørste fagforbund og et yderst erfarent et af slagsen. På dåbsattesten står der nemlig, at HK kom til verdenen i 1900, og siden da har HK forhandlet adskillige overenskomster og knoklet for bedre arbejdsforhold for deres faggruppe. En kamp, som HK fortsat kæmper den dag i dag. 

Man kan rose HK for rigtig mange ting, blandt andet deres høje grad af tilgængelighed, deres mange medlemsfordele, det fine rådgivningsniveau samt deres ry hos medlemmerne.

Man kan dog også sagtens kritisere HK for et par ting, blandt andet kontingentsatsen, som er i den høje ende. 

Hvorom alting er, mener vi dog, at HK leverer varen på langt de fleste områder som a-kasse og fagforening

Derfor tør vi også godt love dig, at du næppe bliver skuffet over at tilmelde dig HK, såfremt du da er indforstået med, at dit medlemskab bliver en smule dyrere, end det ville være blevet hos mange af konkurrenterne.

HK logo 300x150
4.1/5

4.1/5

HK logo 300x150
4.1/5

4.1/5

Lige nu

GRATIS fagforening i 6 måneder

Tilmeld dig i dag og få fagforening til 0 kr. i et halvt år hos vores testvinder, Det Faglige Hus.

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.