Spring til indhold

A-kasse-guiden.dk indeholder reklamelinks. Læs mere.

Anmeldelse af
AJKS

ajks screenshot
0
3.7/5
Rådgivningsniveau
4.5/5
Tilgængelighed
2/5
Ry blandt forbrugerne
3.5/5
Medlemsgoder
3.5/5
Pris
5/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

A-kasse

468 kr./md.

Fagforening

Ingen

Uddybende intro til og anmeldelse af
AJKS

AJKS a-kasse logo

AJKS er en a-kasse målrettet folk, der arbejder med kommunikation, medier samt sprog. Selv hævder AJKS, at de er en effektiv, driftsikker og prisvenlig a-kasse, hvor medlemmerne altid får penge til tiden samt den service og omsorg, de nu engang forventer. 

Hos AJKS er samtlige medlemmer sikret en personlig rådgiver, der hjælper det enkelte medlem med at navigere i de komplekse regler, der gælder på a-kasse-området.

Derudover er det værd at bemærke, at AJKS samarbejder med DJ/KS med henblik på at levere en målrettet indsats, der øger chancen for at ledige medlemmer hurtigst muligt hjælpes i job igen. Med andre ord kan AJKS altså hjælpe dig ind/tilbage på arbejdsmarkedet, sæt du skulle være så uheldig at stå udenfor. 

Kontorer i de to største byer 

I skrivende stund har AJKS to kontorer i Danmark. Det ene befinder sig i København, mens det andet befinder sig i Aarhus. Hvis du bor enten i eller i nærheden af disse byer, er der ingen ko på isen i forhold til parameteret ’tilgængelighed’.

Hvis du derimod bor et pænt stykke fra begge byer, bør du overveje, hvorvidt dette forhold vil blive et irritationsmoment for dig, hvis du på et tidspunkt indkaldes til et eller flere møder på din kommende a-kasses adresse.  

Fordele

Fornuftigt ry blandt forbrugerne

En specialiseret a-kasse

Bliv gratis medlem, hvis du er studerende og under 30 år

Mulighed for lønsikring.

Ulemper

Kun to kontorer i hele Danmark.

Udvid dit kompetencerepertoire via dit medlemskab 

Som medlem af AJKS’ a-kasse får du som sagt tilldelt en personlig rådgiver, der kan hjælpe dig med at navigere i de komplekse regler, der hersker på dagpengeområdet. 

Derudover bliver du også sat sammen med folk, der kan øge dine chancer for, at du lander drømmejobbet så hurtigt som muligt. 

Når det kommer til at udvide sin faglige horisont, stopper tingene dog ikke her hos AJKS. En anden relevant gode hos denne a-kasse er nemlig, at du får adgang til en række spændende webinarer, der relaterer sig til alt fra SEO og LinkedIn, til hvordan du udformer det perfekte CV, der sikrer, at du foretrækkes frem for dine medansøgere, når du søger stillinger, du drømmer om at få. 

Foruden webinarer giver et medlemskab også adgang til en række forskellige spændende workshops.  

Mange medlemsfordele

Vi har allerede berørt en række af de medlemsfordele, der er forbundet med at være medlem hos AJKS. Mange af disse informationer har du dog fået på ganske kort tid, hvorfor det langt fra er sikkert, at samtlige fordele er feset ind på lystavlen. 

Derfor følger der kort herunder en punktopstilling med de – i vores øjne – største medlemsfordele, der er ved at tilmelde sig AJKS’ a-kasse. Punktopstillingen indeholder dels fordele, du allerede er blevet introduceret til, samt en række fordele, vi endnu ikke har nævnt endnu.

  • Økonomisk sikring
  • Mulighed for lønsikring 
  • En ganske lav kontingentsats 
  • Mange muligheder for faglig udvikling 
  • Forståelig indføring i de komplekse dagpengeregler
  • Sparring omkring, hvordan du lander dit næste job.

Et fint ry blandt forbrugerne

Det vil være forkert at sige, at AJKS har gjort en hulens masse for at indsamle anmeldelser på Trustpilot.

I skrivende stund er der nemlig kun 11 anmeldelser herinde, hvilket er i den absolut lave ende, når det kommer til a-kasser Trustpilot-sider. 

Heldigvis er overvægten af de få anmeldelser dog positive. Helt præcist har 55 % af anmelderne kvitteret med fem stjerner, mens 36 % har kvitteret med en enkelt stjerne. 

Hvad roses AJKS for?

Hvis man isolerer de positivt stemte anmeldelser, kan man se, at den ros, der er gennemgående, vedrører, at AJKS’ personale altid er hjælpsomme, yderst kompetente og venlige. Ydermere bemærker flere anmeldere, at svartiden er dejligt lav hos AJKS.

Hvad kritiseres AJKS for?

Kigger man modsat på de negativt stemte anmeldelser, vil man se, at disse er skrevet af folk, der føler sig dårligt vejledt og ført bag lyset, hvilket nok bare er et kedeligt eksempel på, at vi mennesker nogle gange misforstår hinanden. 

Med andre ord tror vi altså ikke, at AJKS nødvendigvis har ydet vildledende vejledning, men derimod at en medarbejder er blevet misforstået af et medlem, og at medarbejderen måske ikke har formuleret sig tilstrækkeligt skarpt og utvetydigt.

Kort opsummering

AJKS er en a-kasse målrettet folk, der arbejder med kommunikation, medier og sprog. Hvis du tilhører en af disse brancher og tilmed bor i eller i nærheden af Aarhus eller København, så er AJKS ikke noget tosset valg som a-kasse.

Kontingentsatsen er nemlig i den lave ende, men trods dette byder AJKS faktisk på en masse fine tilbud, der vil kunne styrke din faglige profil. Ligeledes vil du få al den rådgivning omkring dagpengesystemet, som du måtte få brug for, hos AJKS. 

AJKS har et middelgodt ry på Trustpilot, hvor a-kassen af de positivt stemte anmeldere roses for altid at levere en god, kompetent rådgivning, mens a-kassen af de negativt stemte anmeldere anklages for det modsatte. 

Kigger man på medlemsgoder, spotter man en række fine af slagsen. Alle goder er af faglig karakter, hvilket formentlig er fint for de fleste. Dog er det værd at bemærke, at en række af konkurrenter byder på goder, der rækker udover blot det faglige. 

Det være sig eksempelvis fribilletter til sportsarrangementer samt en hulens masse rabatter i forskellige butikker.

AJKS logo 300x150
3.7/5

3.7/5

AJKS logo 300x150
3.7/5

3.7/5

Lige nu

GRATIS fagforening i 6 måneder

Tilmeld dig i dag og få fagforening til 0 kr. i et halvt år hos vores testvinder, Det Faglige Hus.

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing, hvilket betyder, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til en af vores foreslåede a-kasser/fagforeninger og tilmelder sig denne.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at bemærke, at vi altid vurderer og anmelder en a-kasse/fagforening, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med a-kassen/fagforeningen.

Et andet islæt ved vores site, der understreger den førnævnte pointe om, at intet er af større vigtighed for os end at levere sublim, oprigtig rådgivning, er, at vores oversigter indeholder en del a-kasser/fagforeninger, som vi ikke kompenseres for at promovere, men som vi mener, det er i den besøgendes interesse at blive eksponeret for.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Hos A-kasse-guiden.dk spiller vi med åbne kort og vægter gennemsigtighed yderst højt, hvorfor der herunder følger en oversigt over de a-kasser/fagforeninger, som vi p.t. har økonomiske samarbejder med:

Det Faglige Hus, ASE, Frie, FTFa, Lederne, Lederne Virksom, Business Danmark, Min A-kasse, Akademikernes A-kasse og CA.